Siroki Brijeg Creative Commons License 2013.03.27 0 0 53629

Az ARES Hockey Club ’94 az alábbi napirendi pontok felvételét kéri a Magyar Floorball Szakszövetség 2013. április 7.-i Közgyűlésére:

 

  1. A Közgyűlés kötelezze az MFSZ elnökségét, hogy 15 napon belül adja át a 2011/2012-es bajnoksághoz kapcsolódó, a Versenykiírásban szereplő különdíjakat.

 

  1. A Versenyszabályzatban szerepeljen, hogy az MFSZ a Versenykiírásban szereplő különdíjakat legkésőbb az adott bajnokság utolsó mérkőzése után 15 nappal átadja.

 

  1. Az MFSZ hozzon létre Utánpótlás bizottságot!

 

  1. Az MFSZ hozzon létre Edzőbizottságot!

 

  1. A Közgyűlés állapítson meg összeférhetetlenséget az MFSZ elnöke, elnökségi tagjai és a játékvezetés között. (Az elnök és az elnökségi tagok játékvezetőként ne működhessenek közre hivatalos MFSZ mérkőzésen.)

 

  1. A Közgyűlés állapítson meg összeférhetetlenséget az elnök,valamint az elnökségi tagok és a bizottságok között. (Az MFSZ elnöke és az elnökség tagjai ne lehessenek más bizottsában sem elnökök, sem tagok).

 

  1. A Közgyűlés állapítson meg összeférhetetlenséget a főtitkár és a bizottságok között. (Az MFSZ főtitkára ne lehessen semmilyen bizottságban tag, vagy elnök.)

 

  1. A Közgyűlés kötelezze az MFSZ-t, hogy valamennyi bajnoki és kupamérkőzésre, így az utánpótlás mérkőzésekre is biztosítson játékvezetőt!

 

  1. A közgyűlés helyezze hatályon kívül az Elnökség E-2013/0304/2 számú határozatát, mert az ellentétes a Versenyszabályzat 7 § 4. pontjával.

 

  1. A közgyűlés helyezze hatályon kívül az Elnökség versenyengedély díjának év közbeni módosításával kapcsolatos  határozatát, mert az ellentétes a Versenyszabályzat 7§ 4. pontjával.

 

  1. Az MFSZ állítsa vissza a több éven át jól működö 2 évenként emelkedő utánpótlás rendszert. U 9, U 11, U 13, U 15, U 17, U19.

 

  1. AZ MFSZ 2 nevező esetén is indítsa el a kiírt bajnokságokat!

 

  1. Az MFSZ a jövőben valamennyi bajnokságban tartsa be a fordulók sorrendjét, azok 1-től emelkedő számsorrendben kövessék egymást!

 

  1. A Közgyűlés kötelezze az MFSZ elnökségét, hogy negyed évente csapatvezetői fórumot tartson, ahol beszámol az előző negyed évről, válaszol a helyszínen, vagy előzetesen írásban feltett csapatvezetői kérdésekre, egyeztet a csapatvezetőkkel a szabályzatok esetleges változtatásáról, a kiírásokról.

 

  1. A Közgyűlés a Versenyszabályzat 13§ 4. pontból törölje az „eljárási díj fizetése mellett” részt!

 

  1. A Közgyűlés a Versenyszabályzat 13§ 5. pontból törölje az „eljárási díj fizetése mellett” részt!

 

  1. A Közgyűlés a Versenyszabályzat 32§ 2/a. pontját az alábbiak szerint változtassa meg: „felnőtt mérkőzésre 5 000 Ft „

 

  1. Németh Miklós elnök visszahívása.

 

  1. Vörös László elnökségi tag visszahívása.

 

  1. Gál Tamás elnökségi tag visszahívása.

 

  1. A közgyűlés kötelezze ez MFSZ elnökét arra, hogy azonnali hatállyal mondja fel Rácz László főtitkár munkaviszonyát!

 

  1. A főtitkárt a jövőben a Közgyűlés válassza, 2 éves időtartamra.

 

  1. A főtitkár munkabérét a jövőben a Közgyűlés határozza meg!

 

Érd, 2013. március 23.

 

 

Pavelka Zoltán

  • Ares HC’94 elnök