Nem megmondtam? :) Creative Commons License 2013.03.19 0 0 8071

Annak aki nem volt  a közgyülésen. Lényeg.

 

18%-a jelent meg a lakóknak és az egyik lakó (tolószékes) képviselte a Terasz Park Kft-t 21% kal, így leszavazták a bírósági eljárást egyenlőre, azaz a Terasz Park Kft is ahogy a Mátyás Udvarban  a Szerdahelyi 2002 Kft  a Modiant  képviseletében, megteheti hogy tovább lóg a háznap 3.500.000 val és további kb 8.000.000 javítási költésggel.

Közben menek aTerasz ellen az eljárások, ha egy jogerős, indul a felszámolás és akkor futhatunka pénzünk után, úgy ahogy jövöhét hétfőn aModianttal együtt elszek a 2 éve felszámolás alatt lévő Mátyás Udvar építtetőjénél. - Hiába is hablatyol össze vissza a kényszerképviselő.

 

Sajnálom, hogy a háznak tovább folytatódik a pénzkívonása a drága felesleges rossz szolgáltatásokra.

 

Azért jót röhögtem megínt. A semmiről vitáztunk, de  a lényegi dolgok kicsúsztak: tompika tomikát jobban érdekelte a nekí írt levelem meg egy kitalált sztory amít azért jegyzőkönyvbe már nem volt képe mondani a későbbi feljelentés miatt, mitn az hogy a gondnok már többször, több hétre sötétben hagyta a D lph 3 -emeletét.

tompika szerint ez jogos, korrekt eljárás  a gondnok részéről. Nesze neked D lph 3. emelet! :)

 

Lesz még fizetés a felszíni beállókkal rendelkezőknek, akár hazsnálják, és akár nem. Viszont továbbra sem lépnek fel a napokig jogtalanul, rossz helye állók ellen, akik viszont ingyen parkolhatnak. :)

 

Hasonló logikával foylta közönygyülés.

 

Alig láttam ismerős arcokat a korábbi közgyölésrekről, a D lph ból. Már mindenki unná :)