Törölt nick Creative Commons License 2013.02.21 0 0 22199

„Amikor 2001 novemberében a Pentagonban voltam, egy magas rangú tisztnek éppen kedve és ideje volt egy kis tereferére. Igen, még mindig Irak megtámadásával foglalkozunk, mondta. De volt ennél több is. Erről, mint egy ötéves tervről vitatkoznak, amely hét országot érintene, Irakkal kezdve, aztán jönne Szíria, Libanon, Líbia, Irán, Szomália és Szudán.” -Wesley Clark tábornok.

A 9/11 előtt hét országnak volt saját központi bankja: Afganisztánnak, Iraknak, Szudánnak, Líbiának, Kubának, Észak-Koreának és...Iránnak.
2003-ban Afganisztánt és Irakot utolérte a Rothschild polipkarja, tavaly pedig láthattuk, hogy miközben a NATO Líbiát ostromolta, Bángáziban már épült az új központi-bank...hihetetlen.

Az iszlám tiltja az uzsorát és ez komoly problémát jelent a Rothschildéknak. Néhány száz éve a kereszténység is tiltotta az uzsorát, mert úgy vélték, hogy ez kizsákmányoláshoz és elnyomáshoz vezet.

1815-ben a Rothschildok átvették az 1694-ben alapított Bank of England irányítását megalapították a Bank of Englandet. Ezáltal átvette a teljes brit gazdaság feletti kontrollt, amellyel aztán igába hajtotta az országot és később az egész világot. A módszer az volt (és jelenleg is az), hogy korrupt vezetőket juttattak az országok élére, akik hatalmas kölcsönöket vettek fel, amiknek visszafizetése lehetetlenné vált.

Előzmény: P.Bubus (22198)