Pumek85 Creative Commons License 2013.02.20 0 0 390

Családi házat cserélnék budapesti lakásra értékegyeztetéssel.

Az ingatlan árában rugalmas vagyok, amennyiben a kínált csereingatlan megfelel az elképzeléseimnek.

Jelzáloggal terhelt, amit átvinnék a csereingatlanra, így tehermentesen tudom átadni.

Bp-en keresnék jó közlekedéssel, lehetőség szerint 3 szobás, erkélyes lakást (bölcsőde, óvoda közelében).

Az ingatlan Sárisápon található (Bp.-től 40 km távolságra), közvetlen buszjárattal Bp.-re. 

Nagyon csendes helyen (csak két oldalsó szomszéd van, de a telek adottságai miatt ők sem látnak be az udvarra), de 3 perces sétával elérhető a buszmegálló, bolt, posta, állatorvos, virágbolt, 10 perces sétán belüli távon iskola, óvoda, további üzletek, orvosi rendelő. A telek hátsó részét domb határolja, igény szerint művelhető is a terület. Az udvar több szintesen került kialakításra, tujasort ültettünk a kerítés vonalába. Csendes, természetközeli hely, közelben tavakkal, erdőkkel. Igény szerint bútorok, illetve a kert gondozásához szükséges gépek, szerszámok maradhatnak.

A ház 74 m2 alapterületű. Két szoba (nagy kopásállóságú laminált parketta burkolattal, 21,33 és 13,5 m2 alapterülettel), előszoba (5,4 m2), spejz (2,4 m2), konyha (10 m2) és fürdőszoba (8 m2), mosókonyha (12 m2) (utóbbiak igényes kőburkolat). Betonozott terasz, melléképületek (kamra, pince, garázs), 500 m2 udvar, folyamatos felújítás alatt. 

A víz általánydíjas (mérőóra beépíthető bármikor), fűtés gázzal (radiátorok) és kiegészítésképpen kandallóval (mindkét szobában elhelyezhető), kábel TV, internet, vezetékes telefon, a kazán, bojler, mosógép a mosókonyhában került elhelyezésre, ahonnan hátsó kijárat is nyílik. A mosókonyha mögött kamra található, aminek a hátsó részében a dombba vájt zöldségtároló pince épül. Ezen kívül állattartásra alkalmas melléképület és füstölő is van. Az utcáról nyílik a garázs, hátsó ajtaja az udvarból használható.

Ahol az állapot indokolta, új nyílászárók kerültek beépítésre, a vizes blokkban vízálló gipszkarton mennyezet került fel új szigeteléssel és csempézéssel, a víz, gáz, fűtési rendszer, tetőjavítás 2006-ban, ekkor kerültek új padlóburkolatok is minden helységbe (laminált parketta és kőburkolat) az aljzat egyidejű szigetelésével és újrabetonozásával.

Érdeklődni: bartus.eva.laura@invitel.hu