nünüke88 Creative Commons License 2013.02.18 0 0 22144

Izraelt is ideértve, ugye?

Mellesleg az amcsik nagyon is jól képviselik az érdekeiket. Nagyon is jól félre tudnak nézni, ha egy szövetségesük köpi szembe az általuk magasztosan hirdetett eszméket.

A szaúdi sejkek pl. szabadon vehetik állatnak a nőket, titkon csurranzhatnak egy-egy terrorszervezetnek is akár, mert a kormányuknak van annyi esze, hogy olajügyben együttműködik az USA-val. Akik ezért cserébe nem követelik rajtuk a nyugati elveket, segítenek nekik ebben-abban...

A tálibok nem, mert nem hajlandók együttműködni. Így hát egy csodás indokkal (bujtatják Oszamát) taccsra kell vágni az országot.

Pakisztánt már nem merték ugyanezért, inkább megszervezték titkon a célzott likvidálást.

Nem várom el, hogy ne képviseljék erélyesen az érdekeiket. De a szemüket ne forgassák álszent módon, hogy minden ellenségük szemét, ők meg a jófiúk, akik merő emberbaráti önzetlenségből teszik, amit tesznek.

Pláne, hogy nekik még csak attól sem igen kell tartaniuk, hogy az általuk rommá bombázottak visszacsapnak amerikai területen, hála a külön kontinensnek. Max. terrortámadásokra készülhetnek, de azok a károk össze sem hasonlíthatóak azokkal, amiket az ő hadjárataik okoztak az afgánoknak, irakiaknak, és amit okoznának az irániaknak.

Előzmény: Nickegér (22142)