farkaszsuzsa2 Creative Commons License 2013.02.13 0 0 69874

Kedves Foltos Ismerőseim!

 

A tatabányai foltvarázslók csoport a Prágai Nemzetközi Patchwork Kiállítás és Vásárra autóbuszos utazást szervez 2013. április 5-7-i hétvégére.

Az utazási költség 35.000,-Ft, mely tartalmazza az utazás és szállás (reggelivel ) és az idegenvezetés költségét. Nem tartalmazza az ebéd és reggeli, valamint a belépőjegyek díját.

Jelentkezni lehet Vargáné Farkas Ottiliánál a fottilia@gmail.com e-mail címen.

 

 

 

1. nap:            6.00 órakor Indulás Budapestről

7.00 Tatabánya

8.00 Győr

                        kb. 11.00 Útközben rövid városnézés Pozsonyban: az Óváros és történelmi központ megtekintése.

kb. 17.00 Megérkezés Prágába. A szállás elfoglalása után esti szabadprogramként a Vencel téren lehetőség nyílik egy jellegzetes prágai sörözőben a cseh ill. pilzeni sörkóstolásra, vacsorára. Szállás.

 

2. nap:                        Reggeli után ( reggeli a szállodában) a patchwork kiállítás megtekintése. (http://www.praguepatchworkmeeting.com/en-ppm-informace.php)

                        Ebéd önellátó

14.00 városnézés Prágában: a Várnegyed (F), Szt. Vitus székesegyház, Királyi Palota (F), Szent György Bazilika, Hradzsin tér, Aranyművesek utcája, Daliborka torony (F) megtekintése. A program fakultatív, a belépőjegyeket közösen vesszük meg, melynek árát a részvételi díj nem tartalmazza.

Este szabadprogram, önálló vacsora.

 

3. nap:            Reggeli után a Károly hídon át az Óváros megtekintése: Óváros ház (F), Orloj (középkori csillagászati óramű), Boldogasszony templom megtekintése.

                        Önellátó ebéd után kb. 14.00 órakor hazaindulás.

                        Érkezés Tatabányára kb. 19.00 órakor