szirmok Creative Commons License 2013.02.07 0 0 6538

Sziasztok!

 

Osztin, látom megnézted  a képtáram!  :))  Ez az én egyik művem 2005-ből. Ezt is szerettem csínálni, de amint látjátok változtattam a képen, a "cédulára" a dátumot hímeztem és azt a sok

szöveget nem hímeztem rá a háttérre, mert soknak találtam.

 

Különben 30 éve ua keretezőhőz járok és szerintem érti a dolgát és aránylag az ár is rendben. Még az édesapját is ismertem akitől megörökölte a műhelyt. A kerek keretett csináltatni kéne hozzá, és ez elég nagy. Bizonyos méret után már nem is gyártanak és nagyon drága, ez a köztes megoldás.

Amúgy van még egy két éve kihímzett Heritage  kerek képem, de az anyagi okokból még nem keeteztettem be. Azt végképp kerek keretben szeretném megcsináltatni,

 

Tunderlala-3! Hát ki hogy hívja a saját képét, nekem hirtelen olyan botanikus kert  híangulatú,  így is neveztem el. Másoknak mondom, hogy ez a kép a festett túlparti háttér miatt még különlegesebb szerintem. Az meg , h az árnyalatok 1-vagy 2 szállal vannak kivarva még finomabbá teszik a munkát. Amúgy ez himzővászonra készült.

 

Azt a képet amit keresek azt meg egyszerűen kertnek neveztem el, és a kicsit vadregényes mivolta miatt nagyon tetszik.

Érdekes, hogy amúgy nem nagy kép, szerintem kivarva, másképp fog kinézni, de nagyon kérek mindenkit, ha valahol rálel, kérem értesítsen.

Erről régebben már írtam itt. Ahol találatm rossz felbontásban van felrakva. Már én is nyomoztam  aképen látható felírat után is de, nem jártam sikerrel.

 

Legutóljára a betegségem előtt befejezett erdőt kereteztettem be a férjemnek, az 67 színből készült.