Füfke Creative Commons License 2013.01.22 0 0 53519

Bízom benne, hogy főtitkárunknak sikerült feladnia ma éjfélig a Nemzeti Tehetség Program által kiírt pályázat valamelyikét. 

 

NTP-TDSV-12

1.1. A pályázat célja

A sportban tehetséges fiatalok kiválasztása az intézményekben a sportolni szerető tanulók közül, a területi diáksport versenyek rendszerének kidolgozása, a területi diáksport versenyek meghirdetése, a területi diáksport versenyek megrendezése és a tehetséges fiatalok területi diáksport versenyen elért eredményinek értékelése, jutalmazása.

 

1.2. A támogatandó tevékenységek köre

A sportban tehetséges fiatalok kiválasztása az intézményekben, intézményi válogató versenyek szervezése, lebonyolítása, A területi diáksport versenyek rendszerének kidolgozása, A versenyeket lebonyolító, értékelő szakemberek felkészítése a versenyeken végzendő feladatok ellátására, A területi diáksport versenyek meghirdetése, megrendezése, A sportban tehetséges fiatalok területi diáksport versenyen elért eredményeinek értékelése, jutalmazása.

 

3. A pályázaton igényelhető támogatás összege és formája

A pályázaton legalább 500.000 Ft, illetve legfeljebb 2.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

 

A várhatóan támogatandó pályázatok száma: 40-100 db. (160db körül adtak be!)

 

 

NTP-SV-12

1.1. A pályázat célja

A köznevelésben tanuló, a sport területén - egyéni és csapat - kiemelkedően tehetségesek országos, felmenő rendszerű versenyeinek támogatása. A köznevelési intézményekben működő diáksportkörök versenyszervezésének támogatása. A sportversenyeken történő részvétel támogatása.

 

1.2. A támogatandó tevékenységek köre

A sportversenyek helyi, területi, regionális és országos fordulói szervezésének támogatása a köznevelésben tanulók számára. A köznevelésben tanuló diákok sportversenyen történő részvételének támogatása, az egyenlő hozzáférés biztosítása a tehetségek számára.

 

3. A pályázaton igényelhető támogatás összege és formája

A pályázaton legalább 200 000 Ft, illetve legfeljebb 1 500 000 Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető.

 

A várhatóan támogatandó pályázatok száma: 30-80 db (200db körül adtak be)

 

 

Felhívom a figyelmet, hogy tavaly ez a kiíró dobott meg a Roma tehetségkutatóra 900.000Ft-tal, most egy az egyben lehetett floorball tehetségkutatót szervezni, diákfloorballt toborozni, kinek kénye kedve szerint. Nagyon bízom benne, hogy ez a floorbell vezetők figyelmét sem kerülte el!

 

Ismételten a beadási határidő előtt fél perccel tudtam le az 5 pályázatot, de ha csak egy is nyer, már megérte a több tucat munkaóra...

 

Project címeim:

  • Most mutasd meg! - tehetségkutató nap
  • Természet, tájékozódás, tájfutás!
  • Czibor Zoltán tehetségkutató torna
  • Kézilabdázók tehetségtoborzója
  • Gyere te is floorballozni!

Drukkoljatok!