Füfke Creative Commons License 2013.01.19 0 0 53504

Attól, hogy valaki tagi hitelt tesz be egy szervezetbe még nem mártír! Minden civil egyesület/szervezet így működik!

 

Nem kaptam választ, hogy mit tett le az asztalra az elmúlt években a pozícióiban!? Mondok én egy példát, az U19-es VB selejtező amatőr szervezésével soha nem látott anyagi mélységbe jutott a szakszövetség, amit máig is nyög! Mai napig nincs meg a felelőse/i ennek az elbaltázott rendezvénynek. Mindenki sokat akart markolni...

 

Már nem csak poén szintjén beszélnek számomra vad idegen cspatvezetők a játékvezetői maffia szót használva...gondolom ez sem pozitív!

 

Voltam az általa szervezett játékvezetői képzésen X éve, csendben elfogadtam, hogy haladó helyett kezdő játékvezetőnek lettem besorolva, azt viszont már nem fogadom el, hogy azóta semmi, de semmi nem történt! Csupán arra volt jó, hogy beszedjük a lóvét, és ezt akkor a szemébe is mondtam neki, hogy ha nem lesz folytatása, akkor ez nem ért lópikulát sem. Az akkor nagy létszámban jelen lévő játékvezető jelöltek azóta teljesen lemorzsolódtak.

 

A versenybizottság nem működik! Meccsek maradnak el, katasztrofális sorsolás, játékvezetői hiány és még hosszan sorolhatnám.

 

A tenni akarását a sportért akkor látnám helyesnek, ha egy seggel egy lovat elvet vallaná. Évekkel ezelőtt megmondtam, hogy neki a legjobb szerep lenne csak és kizárólag a floorball játékvezetők képzése, mert ehhez ért (én is élveztem az oktatást), ezért megkapná a jól megérdemelt kis óradíját és enny, max még ellenőr lehetne meccseken. Ezen kívül hiába dolgozik 24 órát, ha annak nagy részében semmit sem megy előre a floorball szekere! Inkább aludjon 8 egészséges órát és tegye oda magát 1 erős órára! 

Mert egy haverom mondása szerint. "Ha valamit csinálsz, azt csináld jól, vagy ha nem tudod, akkor csináld kurva szarul!"

 

Példákat hosszan sorolhatnám még, de így is bicskanyitogató a stílusom egyesek szerint, de azért halkan ők is megjegyzik, hogy igazam van! :)

 

 

Előzmény: Sharky#54 (53503)