Füfke Creative Commons License 2012.12.05 0 0 53364

Krisz, jó írás, de megnyugtatlak, hogy ők nem voltak itt a magyar floorball történetének 2/3-nál...ők nem tudnak semmit, hogy mennyit güriztünk azért, hogy ezt a kis sportágat felemeljük! Kik a hírvivők? Érdek emberek vannak, akik irigységből és anyagi megfontolásból sohasem fognak isteníteni egy Nádort, Strausst, Országh Ákost, Pavelt, Bedőt, Babát...stb. Ők korábban bélyeget gyűjtöttek, sakkoztak, természetet jártak és most itt vannak közöttünk a semmiből és a beléjük fektetett bizalommal nem tudtak élni. Elrontották, emberek vagyunk...csak ők még ezek után sem mérlegelnek, hanem kapaszkodnak a karfába! Egy Vörös Laci, egy Apostol Ági, egy törekvő-törtető, de eddig semmit sem felmutató Kovács Geri, egy médiaharcos Gál Tamás, akik a mai napig ott fogják két kézzel a karfát, ahelyett, hogy mérlegelnének és elszámolnának a lelkiismeretükkel!

 

Az biztos, hogy valami nagyon nem működik....ablakon kidobott pénzek vannak. Lehet, hogy baromira átlátható a rendszerük, de pénzpazarlás, szakmaitlanság, semmittevés a három fő mozgatórugója ennek a vezetőségnek!

 

Én attól vagyok idegroncs, hogy ennyi főtitkári fizetéssel nem sül le a bőr a képéről a főtitkárnak, nem-nem irigykedem a pénzére, csak pusztán a semmittevésére, de arra nagyon! Ekkora motiváló pénzzel a helyében nem várat, hanem palotát építettem volna. Ő 1 év után a roskadozó kunyhó bedeszkázásához keresi a 100-as szöget, de lehet, hogy ő nem 100-as!

 

Rohadtul idegesít, hogy jelen pillanatban is két civil egyesületnek írok pályázatot, ahelyett, hogy aludnék!

Előzmény: Top 66 (53363)