Kecskecsu Creative Commons License 2012.11.30 0 0 8353

Igaz, hogy Voga Viki csütörtöki (mostmár tudom, hogy csütörtöki) koncertjének a promójához írtam, mert nem tudtam máshova, mivel az volt az utolsó bejegyzés.

 

Hova tegyem, hogy ne bántsak meg senkit? A legfrissebb bejegyzés, lévén, hogy az Voga Vikié volt, hát oda került. Sajnálom. Nem tudom máshova tenni csak a legutolsó bejegyzéshez, mert nincs jegyzetírási engedélyem ahhoz az oldalhoz. és nem is kellene!  Csak egy bejegyzéshez tudok hozzászólni. És ha az pont az Voga Vikié, bocsánatot kell Tőle kérnem amiatt.

Különben is a megfogalmazással van bajom, ami a legelején van az, hogy MA: nem kell mindent végignéznem ahhoz, hogy a MA szócskát értelmezzem. Azt hiszem Banita írta, de a pongyola fogalmazást utálom. Ezért kell hülye-biztosan írni, nehogy olyanok mint én,  félreérthessék!!De lehet, hogy direkt nem néztem meg a képet, mert nem is akartam. Azt szerettem volna elhinni, ami az írásban van.
  Különben is! Nem minden telefon nyitja meg a képeket, és lehet, hogy én egy olyan telefonról nézem meg a bejegyzést. Akkor ma megyek el a koncertre! Nem tegnap. Ezért írtam a hülye-biztos kifejezést.

De nézzétek meg a szópárbajt a Bumeráng függők, és Bumeráng Magazin-, és a Bumeráng-fészbuk oldalán.

 

 

Tudom én vagyok a hülye, mert csak a véleményem mondtam el.

Előzmény: Kecskecsu (8350)