CanGuru Creative Commons License 2012.11.17 0 0 4551

Urak!

 

Van-e kedvetek 2013. nyarán, Budapesten egy DIMO találkozóhoz, a 2011-es tataihoz hasonló low cost kivitelben?

 

Elöljáróban annyit, hogy a helyszíne egy iskola lenne, a vele egybeépült kollégiummal, így a vidékieknek (és lusta pestieknek... :-)) az elszállásolás helyben lenne, elfogadható áron. Pontos időpont még nincsen, az érettségik után és a pótérettségik közti időszak jöhet szóba, tehát ez kb. júliust jelenti számításaim szerint (+/- 1 hét, júniusban és augusztusban esetleg).

 

De igazán akkor van értelme nekiállni a szervezésnek, ha egyáltalán van komolyabb érdeklődés, mivel az iskolafenntartás állami átszervezése miatt már az illetékes önkormányzattal kell egyezkedni a rendezvényt illetően, amit felülről célszerű kezdeni, ahová viszont komolytalan dologgal nem illik beállítani...

 

Viszont ha már fentről kezdtük, akkor érdemes megpróbálni támogatást kérni az önkormányzattól is (ebben elég normálisak egyébként), amely csökkenti az egyébként is alacsonyra tervezett költségeket, illetve ezáltal akár lehetővé tenné esetleg külföldiek szélesebb körű meghívását, fogadását is.

 

Természetesen a találkozó alapvetően zárt lenne, de a segítségekért valószínűleg szükséges lesz megnyitni résnyire a kapukat, de az alapvető cél egy találkozó szervezése, nem pedig kiállításé.

 

Tehát a szervezést csak elegendő számú (biztos) jelentkező esetén kezdjük meg, ezzel kapcsolatban akár itt, akár e-mail-ben várom  visszajelzéseket november folyamán!