RedDevilAngel Creative Commons License 2012.11.15 0 0 21913

"Amerika, pár nappal a választások után

Példátlan szankciócsomagon dolgoznak az amerikai képviselők Irán ellen, amely meggátolná, hogy az iszlám köztársaság üzleti kapcsolatokat folytasson a világ nagy részével, amíg bele nem egyezik nukleáris programjának korlátozásába - közölték pénteken amerikai hivatalos források.

http://hvg.hu/vilag/20121109_amerika_szankciok_iran"

 

köszi a tájékoztatást, de ez neked miért lenne, jó? bántottak téged az irániak? ártott neked irán?

 

és még egy kérdés? konkrétan mit jelent a nukleáris program korlátozása?

általánosságban tudom mit jelent, na de konkrétan?

mi az a szint, amikor már elegendő garanciát lát az usa és izrael?

ha irán teljesen leállítja az atomkíséreleteket, beszünteti a nukleráis fizika oktatást és a sötét középkorba visszasűlyed?

vagy ha csak azért nem sűlyed vissza a sötét középkorba, mert 100%-ban amerika csinálja irán atomprogmarját, úgy ahogy az az amerikai politikai érdekeknek + amerikai energiavállalatoknak az érdeke?

 

ténlyeg, mi az elég?

az nem elég, hogy iránban töltötte el a fenállása óta a legtöbb munkaórát a naü és atombombagyártást nem tudott bizonyítani? csupán azt, hogy a technológiája meg van rá iránnak (amit irán nem is tagadott), de magára az atombombagyártásra soha sehol egyetlen bizonyítékot nem mutatott be a naü

 

persze az sem zavar senkit, hogy miközben irán ellen megy a szankciózás, és a megtámadására irányuló háborús propaganda, aközben ott ázsiában több országnak is van atombombája (ráadásul közülök több olyan, amelyik alá sem írta az atomsorompó egyezményt), de azok ellen valamiért nem megy ez a nagy háborús uszítás és szankciók: izrael, oroszország, india, kína, pakisztán

(valamint észak-korea, de ő ellene vannak szankciók - de nem az atomprogramja miatt, hanem a kommunista diktatúrája valamint a külpolitikája miatt)