BestBoy1 Creative Commons License 2012.11.06 0 0 64

Üdvözlök minden fórumozót!


      Szeretnék sunsvol 2 írásához kapcsolódni,aki látom hollandiai munkához ajánlotta az Eastmen nevű kompániát.Ezúton szeretném megosztani keserű tapasztalataimat ezzel a "céggel" kapcsolatban.
      Szinte minden nap lehet találkozni ennek a csaló,hazug  magát "holland"nak kiadó valójában magyar Eastmen nevű cégnek a hazug ígéretekkel teli álláshirdetéseivel és az Eastmen logójával.
      Sajnos bedőltem én is nekik és a főnökasszonyuk mézes mázas hazugságainak:11Euro netto órabér,kényelmes szállás internethasználattal heti 70 Euroért,szabadságpénz,ingyenes kiutazás,műszakpótlék,segítség mindenben stb stb.
      Természetesen kiutazás előtt meg volt a kötelező fejmosás a gonosz emberekről akik ki tudja miért minden eszközzel próbálják az Eastmen-t lejáratni (egyszer a saját szememmel láttam a neten élőben,ahogy egyik Skyp címről a másikra telepítették át az "ismerősöket" majd törölték a kiindulásit,ugyan miért?) meg a beszélgetés az elégedett már kint lévő kollégával akinek még a bab is húst volt az Eastmen-nél.
      Ezután jött a keserű valóság,szerződés csak 4 hét után,a fizetések napja napról napra csúszott,a főnök asszony már megváltozott stílusban közölte,hogy ne is álmondjak róla,hogy valaki odautazik bármiben is segíteni,nem hogy még Ő maga,az atyaisten,az Eastmen feje és ezt minden beszélgetéskor autómatikusan közölte még akkor is ha senki nem is kérte rá!
      Természetesen a szállás olyan volt amilyen,pihenni nem lehetett, az ember pakolhatta a holmijait a földre, elegendő elektromos dugalljzat sem volt,heti 100Euróért hol itt-hol ott,össze-vissza költöztettek és nem 70Euroért,net az volt az utcán,ha volt,a műszakpótlékot meg az Eastmen benyelte,a repülőjegy árát "levonós" Gizi kegyetlenül bevasalta.Szabadságpénz az meg az Eastmen -nek járt nem nekünk,visszatérve a szabiról minuszos fizetési papírt kapott az ember!!!
       Egyébként az Eastmen egy családi vállalkozás és a családtagok még arra sem képesek,hogy legalább ugyanazt hazudják,mást hazudik az anya és mást a fiai.Szóval ennyij Hollandiából meg az Eastmen-ről.Egyébként sok holland cégnek már van itthoni képviselője,akiknél ingyen lehet regisztrálni és valószínűleg megbízhatóbbak is.

Sok szerencsét mindenkinek!