Kecskecsu Creative Commons License 2012.11.01 0 0 8320

Ennyire bulvár legyen a Bumeráng Magazin, nem gondoltam volna!

Arra számítottam, hogy a Bumeráng műsor lesz írott formában. A nagyérdemű, biztosan van annyira beleérző, hogyha azt írják oda, hogy tapsvihar, akkor a tapsgépre gondolnak. Belenyüszített Voga, pedig a Vogaröhögésre. Lajos szóviccei, írott formában is élvezhetőek lennének. Móni közbevág, akkor a Móni hangjára kapnám fel a fejem. Banita válaszol, azt össze sem lehene téveszteni más hangjával. A hírek is beleférnének úgy, mint ahogy most is benne vannak. Csak azt hiányolom, hogy nem kommentálja Voga-Boros-Bochkor. Ami kimaradna, az az interaktivitás. Az SMS hiánya. Mivel él a 06303millió, azok is belekerülhetnének, és attól Bumerángosabb lenne a Magazin.

Vagy az Interkontinentális csók ... Szinte hallom a dobot, a pergetést, és a hatalmas cuppanást.  Pedig most én írom a szavakat. Bumeráng! Görbe, és finom ...

Bocsi azt mondta a Frizbiben, hogy gyűjtögeti a műsorelemeket. Raktározza későbbre. Lajosnak van annyi fantáziája, hogy meg tudná szerkeszteni a teljes 52 oldalt Bumeránggal. Ami a képek, és a ritka-szellős szedés miatt csupán csak 8 oldal össz-vissz.  Bumerángot szeretnék kapni TŐLÜK!!!

Ezt nem Ők írják. Ezzel csak megint egy valamelyik lapkiadó szedi meg magát. Előfizettem, mert rajongónak tartom magam. Azért, hogy legyen mit a tejbe aprítaniuk. Hozzájárulok ahhoz, hogy fel tudjanak készülni az igazi Bumeráng adásra. Az élő Bumeráng műsorra.

Ha neked nem elég a kévé ... Akik most a sulykot elvetik, ... És jöhetnének a sziporkák. Majd az újság utolsó lapján a Dream Team felsorolva, és végén a Csőkutya. Képben és írásban. Ez lenne szerintem a Bumeráng magazin. Hölgyeim, és uraim ...