Aq.Clanga Creative Commons License 2012.09.05 0 0 927

nagyon vékony jégre tévedtél ezzel a bejegyzéssel, azt is elmesélem miért.

 

1,a legjobb szó definiálható pl konkrétan mérhető teljesítmény esetén, bár még ez esetben is inkább csak leggyorsabb, leghosszabb, legmagasabb szóval a mértékegységgel mérhető mennyiségek esetén értelmezhető.

 

azt hogy mennyire jó egy madár fotós nagyon nehéz definiálni, ha egyátalán lehet.(szerintem nem lehet)

 

2, a világ... nos:nagyon nagy.

 

3, a bálványimádástól nem leszel jobb ember, és jobb fotós sem.ráadásul az említett uriember karrierjére sem hat pozitivan ha sokan bújják a valagát, ugynis a helyes út mindig valahogy jobban kiforrja magát ha rögös , saras , iszapos területen vezet át és nem bratyizáson.

 

4, "a legjobbak közt az egyik" ez a másik ami irtó relatív fogalom, takarhat 3 embert, takarhat 50 et, és takarhat 2000-et is.

 

5, de hogy értsd: ha van a földön egy ember akinek a képeire 500 másik ember azt mondja hogy ő a legjobb madárfotós akkor ő az, nekik.Erről igy már lehet cikket írni, el lehet adni, lehet belőle valami nyamvadt  weblapra irni róla 14 sort ami mellett van 4 reklám amiért a lap üzemeltetője pénzt kap.

 

a cikk cimében ez áll:Hiszed, ha látod? A világ legjobb madárfotósának képei Szombathelyen

 

és lehet volt itt pár bejegyzés amit töröltek lehet enyémet is fogják de azt garantálom neked hogy ez az állítás valótlan, ugyanis nincs senki a világon aki eltudná dönteni emberek sokaságában hogy melyik a világ legjobb madárfotósa, az oka pedig egyszerű, fent le is irtam: nem lehet eldönteni, mert a jóságot nem lehet mérni.

 

az már csak magánvéleményem hogy a verseny, a mindig mindenkinél jobbnak lenni akarás, a siker hajhászás a gazdagság utáni vágy juttatta ide a földet ahol van...a szakadék szélére.

 

mondok neked egy egyszerűbb szemléletet: nézzük meg azokat akik tudtak a világnak mutatni olyan dolgokat olyan jelenségeket amiket megmutatni érték, hozzáteszem ez nem feltétlen az idomított szalakóta  bolti egérrel a csőrében a sík betonon szutyok fényeknél.

 

amikor megvannak ezek az emberek abban a pillanatban lehet őket ünnepelni, mint közösséget.

 

 

 


 


Előzmény: NJani (925)