Törölt nick Creative Commons License 2012.08.20 -1 0 127

Tapasztalatok:

 

Én a Nádor utcai Hajasba járok, Szakos Judit, őt tudom ajánlani ügyes keze van. Évek óta járok hozzá. Az árak viszont tényleg toronymagasak, egy lenőtt tőfestés, vágás szárítás az 28 ezer körül van, igaz ebben van egy cappucino meg egy ásványvíz is :)

A Hajasnál rend van és fegyelem én úgy vettem észre, ott nincs egy pisszenés sem, semmilyen megjegyzés, van egy kötelező udvarisság a vendégekhez és ez így jó szerintem, a szalontréner is nagyon szimpi, egyszer sötétebbre festettem, baromi rondán állt, amit meg is mondott, hogy nem lesz jó egy nagyon világos szőkéből, világos barnát csinálni..

Szerencsére kimosódott, kivilágosodott.

 

Egyszer elmentem a Zsidróba az Andrássyra, mert tavaly a hajas felújított és elfelejtették a vendégekkel közölni. Ott egy fiatal lány a 9 % oxival beültetett a búra alá, öt perc múlva kiugrottam, hogy mar, és fáj. Csupa seb lett a fejem. Mire mondta a liba, hogy ki kell bírni, én meg mondtam, hogy egy luxus fodrászat az nem gyomortükrözés, itt jól kell magamat érezni, nem kibírni!

Egy tetkós srác vágta a hajam, olyan semmilyenre.

Szóval visszamenekültem a Hajashoz, működtek ők, csak a telefon nem.

A Zsidró valamivel olcsóbb amúgy. Tőfestés, vágás szárítás tavaly olyan 22 volt.

 

Egy másik élmény egy "nevenincs" fodrászatban, ahova a barátnőm becipelt, hogy a hajamat ritkító ollóval vágta le...már amennyit vágott 6 ezerét. Festetni nem engedtem, mert 12 % oxival akarta, egy adag szín, és két adag 12 %  erre mondtam, hogy viszlát....Mivel a Hajasnál 6% oxival is olyan szőkét csinálnak mint a Claudia Schifferé. És 6% oxi minden színben van, anélkül ugye nem tartós a hajfesték, hanem kimosódik. 

Nem Majirelt vagy Inoa-thasznált hanem egy sokkal olcsóbb festéket, ezek jó minőségűek de nagyon drágák általában csak a Zsidró és a Hajas dolgozik velük. 

 

Nem mindig igaz, hogy a nagynevű szalonban csak a nevet kell megfizetni és az sem igaz, hogy az olcsó fodrászatokban bújnak meg a világ legjobb fodrászai...

 

Remélem segítettem.