szókimondó56 Creative Commons License 2012.07.12 0 0 4115

Kedves Fórumolvasók!
2011-ben Széchenyi-ösztöndíjakat osztottak ki Sopronban a városban lakó egyetemisták között. Ezzel kapcsolatosan megjegyzést akartam írni a kisalfold.hu-ra, de moderálták vmiért és nem jelent meg. Megkérdeztem őket e-mailen, hogy miért cenzúrázták a hozzászólásomat, de nem válaszoltak. Nyílván politikai okai voltak a cenzúrának. A hozzászólásomat ezen az oldalon szerettem volna közzétenni:

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/atadtak_a_szechenyi_osztondijakat_sopronban/2245189/

 

A hozzászólásom ez lett volna:

 

"A díjazottak közül Vámosi Péternek nagyon jó agya van, nem szorgalmas, de kevés tanulással nagy eredményeket tud elérni. Amúgy emberileg kifogásolható a "gyerek". Szeret pókerezni meg úgy tudom inni is.
Szilveszter Bálintot ismerem, de nem tud nekem köszönni... Apja nőgyógyász, anyja fogorvos, biztos rászorult az ösztöndíjra anyagilag...
Martonosi Péter meg át sem vehette volna az ösztöndíjat, mivel egy előző kisalföld.hu cikkben csak 4 díjazott volt meghírdetve, nem pedig 5. Martonosi nem első, hanem 2.(MA) diplomáját szerzi, ezért sem lehetne a díjazottak között. Na erre varrjon gombot Polgármester Úr!"


Örülök, hogy itt megoszthatom véleményem.