zsenzso Creative Commons License 2012.06.13 0 0 69567

Sziasztok!

 

Néma, ámuló-bámuló zugolvasótök vagyok, és 5 év után ismét a segítségeteket szeretném kérni, annak idején 36évi elmagyarázta nekem a 2 oldalas ragasztófátyol használatát, nagyon nagy hasznát vettem.

 

Hiába keresgélek régóta a neten, nem találok rátétes és papírravarrós technikához jármű-mintákat, illetve hajókról találtam. A kisebbik unokámnak szeretnék takarót varrni, és ő imád mindenféle járművet, főleg az autókat. Hello Kitty minták és érdekelnének, van egy nagyobb unokám is, Hello Kittyt még talán meg tudnám varrni. Nekem mindig hülyeségeket ad ki a kereső az említett macskánál, sokszor malac oldalakat. Biztosan rossz a keresési technikám.

 

Nem tudom, valakit érdekel-e, tegnap a Varrógépcentrumban a Singer 8280-as gépemhez vettem felső kelmetovábbítót és kukacolós talpat, az eladó Berninához valókat adott. Hét végén tervezem kipróbálni, remélem, boldogulok  vele. Hátha más is varr Singerrel.

Megnéztem az összes hiper-szuper gépet, aztán húztam kifele a csíkot, mert se pénzem, se időm a szuper gépekre, meg aztán egy hályogkovács először tanulja meg rendesen az  alapokat.

 

Segítségeteket előre is köszönöm, szép napot kívánok ebben a vacak időben,üdv.: Erzsi