paranormális Creative Commons License 2012.05.24 0 0 13028

A végén mégiscsak igazuk lesz az adventistáknak, akik szerint a római pápa nem más, mint a Sátán földi helytartója....

 

Vatikáni szexpartira kellett a 15 éves lány

 

Vatikán - Meglepő bejelentést tett a katolikus egyház egyik vezető „ördögűzője": a sok éve eltűnt iskoláslány, Emanuela Orlandi vatikáni szexpartikra kellett, ezért rabolták el. Hirdetés Gabriel Amorth atya (85) - aki legalább 70 ezer ördögűzésnek is nevezett tisztító szertartást végzett már a miniállamban - nyíltan kijelentette: a tinédzsert szexuális indíttatásból rabolták el, hogy a vatikáni belső körök számára rendezett orgiákon vegyen részt. Szó sincs nemzetközi összeesküvésről; Emanuela szexuális kizsákmányolás áldozata lett – mondta. Hozzátette, egy idegen ország nagykövetségének munkatársai is belekeveredtek az ügybe.

A vatikáni orgiákról a levéltáros, Simeone Duca is beszélt korábban, aki azt állította, hogy a vatikáni csendőrség segítségével lányokat kellett toboroznia.

Emanuela még 1983-ban tűnt el, de az eset új figyelmet kapott, amikor a múlt héten egy névtelen telefonáló azt mondta, a holttestet a gengszter Enrico De Pedis sírjában kell keresni. A rendőrség és a törvényszéki szakértők feltörték a sírt, és találtak is csontokat, amelyek nem a maffiózótól származnak. A laborvizsgálatok azonban még tartanak, így nem tudni, hogy valóban a lány maradványait találták-e meg?

A vatikán mindezidáig nem reagált Amorth állításaira – írja a Daily Mail.

 

(blikk.hu)