szaboildiko Creative Commons License 2012.04.08 0 0 10429

Szervusztok!

 

Köszönöm szépen a dicséretet a lovacskámra, nekem is nagyon tetszik. A jövő héten viszem felöltöztetni a képkeretezőhöz, azért az se semmi, amennyibe kerül! Majd mutatom felöltöztetve is, azután majd az unokám szobájának a falát fogja disziteni. Ő is nagyon szereti az állatokat. 

 

Bár igaz ez csipkefórum, de én úgy látom, hogy senki nem sértődik meg, ha másféle kézimunkát is mutatunk egymásnak ugye?!:-)) Szerintem maradhatunk is ennyiben, hiszen, ha csipkét szeretnénk kötni - amit ugye nem mindennap tesz az ember -, akkor is hozzá tudunk szólni, vagy segíteni egymásnak. Igy meg, ha többfélét készitünk és mutatjuk egymásnak sűrűbben is találkozhatunk, akik szivesen vagyunk itt. :-))

 

Ezt azért irtam, nehogy úgy járjak, mint itt helyben van egy kézimunka klub, gondoltam elmegyek közéjük. El is mentem, vittem egy csipkekendőt, egy pár zoknit, hogy lássák nem csak beszélek. Hát kiderült, hogy ők csak ilyen eredeti himzést csinálnak, mint pl. buzsáki stb. és még nem gondoltak arra, hogy bővitsék a kört. Hát mondom, akkor köszönöm szépen, nem szeretném "hígitani" a társaságot. Ugye nem kell mondanom, hogy nem is mentem azóta sem feléjük. Isten őrizz, hogy miattam felhíguljon a club, nem?! :-))Most hallottam, hogy lehet, hogy feloszlik, mert nagyon kevesen vannak és nem nagyon van pénz a fenntartásra. No maradjanak meg "eredetben":-))

 

Szép Napot mindnyájatoknak. :-))