szaboildiko Creative Commons License 2012.04.02 0 0 10400

Szervusztok Drágáim!

 

Nem voltam gépközelben két napig, igy nem tudtam reagálni a kedves, figyelmes köszöntő szavaitokra. Igy most megteszem, nagyon szépen köszönöm, igazán jól esett.

 

Nenca Manyikám ez a kisgyerek gyönyörű, már kezd nem is kisbaba lenni, hanem kisfiú ugye?-mondtam én, hogy gyorsan öregednek ezek a gyerekek:-))))A beszélésről eszembe jutott, - muszáj elmesélnem -, hogy amikor az én kisunokám megszületett és bementem a kórházba (nagyon messze laknak) és kihozta a nővérke, ahogy hozzászóltam elhúzta a száját és mosolygott (sokat beszéltem hozzá a pocakban). Elmeséltem a kollegáimnak és jól kinevettek, hogy "no persze Ildikó és még köszönt is ugye?" - hát igen mondtam, ő igy köszönt a nagyinak. :-))

 

Icuskám ez a tulipános teritő gyönyörű lett, gondolom örült aki kapta. Úgy emlékszem Líviának a kedvence a tulipános minta, nem tudom meg van-e neki?! No majd jelentkezik, ha szeretné ugye? Szóval szép lett. Én most nem tudok még mutatni semmit sem, mert ugye az új szerelmem nem készül el olyan hamar, de nemsokára készen leszek a lovas-képpel, majd mutatom és képzeld kinéztem már a Mucha-tól a tavasz-t azt fogom a következőben elkészíteni. Bár a TJucustól megkaptam a farkasosat is, az is nagyon tetszik, dehát egyenlőre csak két kezem van sajnos, ilyenkor jó lenne Shivának lenni:-))))

 

 

Előzmény: nenca (10386)