D33-as Creative Commons License 2012.02.23 0 0 7911

"Tamás!

 

 Az értékesítési iroda helyén nyomás alatt van a vízvezeték. Most csak annyi szivárog belőle ami a szétfagyás mellett a jégen keresztül átjön. Azonban ha megszűnik a fagy ömleni fog a víz. Kinek a számlájára megy majd? Akár az építtető akár a gondnok sürgősen zárja ki azt az ágat a további kár okozást megelőzendő. Persze ha olyan lendülettel történik majd mint az ajtónk behúzójának a javítása Ön is felelős lesz a károkozásért.  

 

Vass János "

 

Annyiban módosítanám az előző hozzászóló véleményét, hogy az idézőjelben levő levél tartalmát január 31-én küldtem el a Palinak. Tehát nem egy nap kérésről van szó. A Tamás megszólítás nem tévedés mert hivatalosan úgy hívják csak az én olvasatomban ő korunk és házunk Pató Pálja. A levelet januárban a SZVB részére is elküldtem másolatban. 

Merő véletlenségből egy órán belül összefutottam az Euro Parkban az értékesítési iroda munkatársával a Tündével akinek szintén jeleztem a problémát. Bízva abban, hogy talán az építtető is megtudja oldani a dolgot. Ezzel az erővel persze a gyóntató papnak is elomdhattam volna az eredmény terén ugyanannyit érne. Kíváncsi vagok ki fogja kifizetni az elfolyt víz árát. 

Előzmény: They don't care about US (7908)