They don't care about US Creative Commons License 2012.01.15 0 0 7870

ˇők használják az üresen álló üzlethelyiséget is már egy ideje

 

Ez de szép. A terasz park kft létrehozta a construction 5 kft, hogy az vállalja a felelőséget  a 3 éves jótállásért, a terasz park kft rossz kivitelezésű munkájáért.  Felelőség leszedve.

 

A terasz park kft nem tudta eladni a az üzlethelyiséget, és már 2011 elején ˇ elfelejtettˇ  az értékesítési irodára fenmaradási engedélyt kérni, akkor amikor a construction 5 kft ellen már eljárás volt javában (cégkivonat szerint 2011 január).

 

És mivel nem mentek a lakások a béna értékesítésnek köszönhetően, na meg persze remélem szerény személyem informalitásának köszönhetően is, már a lakásvásárra sem mentek ki, bár továbbra is nagy hévvel fenthagyták a honlapjukon a B épület értékesítését, amit már 2 éve árultak, csak magát az építkezést felejtették el elkezdeni.

 

Azután most kiderül, hogy az értékesítési irodát önkormányzat lebontatta 2011 októberében, és 2012.01.04-től felszámolás alá került a construction 5 kft is.

 

Most jön a csúcs. Az eladatlan üzlethelyiséget kiadta bérbe, majdnem saját magának azaz a a construction 5 kft nek, így a cég pénze szépen finoman, havonta átvándorolt a terasz park kft hez.

 

Ügyes. Szépen kimosták. Ezek a ˇTISZTESSÉGESˇ  emberek...

 

 

Előzmény: Pötyi C (7868)