They don't care about US Creative Commons License 2011.12.31 0 0 7849

2011 a Pöttyös Terasz életében.

 

Teljesen felesleges tételesen leírni, elég csak visszaolvasni.

Pár fontosabb esemény:

 

A házban és ház előtt folyamatos volt a rendőrségi kivonulás.

Hol gépjármű lopás, hogy rongálás, hol autó feltörés, hol bűnözök üldözése a terasz park kft építési telkén, hol pedig autós üldözés a ház udvarán.

 

De legalább idén már kukásautó nem hajtott be!

 

A kapu (zágrábi utca felőli, D lph és egyéb helyen), meghibásodása folyamatos volt.

 

A gondnok autója egyre ritkábban volt látható, lehet csak mert meg lett tiltva a gépkocsik illegális helyen való parkolása. (Persze ez a mai napig csak álom!)

 

Az emeletjelző táblák sem lettek megcsinálva, viszont kaptunk egy giccses fát. (Ház pénzén?)

 

A modiant kft továbbra sem a ház ügyeit tekinti szem előtt, nem erőlteti meg magát se az LTP számla megnyitásán, se a terasz park kft több milliós tartozásának behajtásán.

Törvényben előírt jogait, igencsak sajátosan értelmezi ami miatt nem csak 2011 ben de 2012 ben is bíróságra lesz invitálva, terasz park kft vel együtt.

 

2012 ben a modiant kft  a már csődbe ment és felszámolás alá került Mátyás Udvar pénze miatt is járkálhat bíróságra.

 

Idén nem a terasz park kft, hanem a construction 5 kft került bajba, a felfüggesztett adószámával.

 

Ebből adódik, hogy nem igazán csinálgatta a javításokat a 3 éves garanciális bejárásokat a construction 5 kft. Penészednek a falak, ez káros az emberekre, főleg babákra!

 

A lift és folyosó áramellátása igencsak akadozik. Folyamatos a beázás.

 

A papírvékony falaknál még azt is hallani ha valaki a szomszédban elfingja magát. Eközben nagyot hallgat az össze károsult.

 

A terasz park kft ahogy 2010 ben , úgy 2011 ben sem kezdte meg a beígért B épület építését, és a modiant kft állítása szerint 2012 ben se m fogják!

Pedig  a lakók azért fizettek ennyit, mert lakóparkot ígértek neki. Helyette itt a volt Globusz konzervgyár putris, melegedő, tábortüzes, hajléktalanokkal ellátott telke.

 

A nyáron gazos udvar, a veszélyesnek tűnő ELMŰs szekrény, a bent sétáló hajléktalanok, a 3 éve ott díszelgő , hulladékkal előtérben konténer, az esti rendőrségi üldözések színhelye, jól mutatja egy megbízhatatlan inkorrekt kft, piaci hozzáállását.

 

De jól mutatja az idei, ismét silány lakáseladási számok (nem beszélve a garázsokról!), a sok akciót figyelembe véve, gyakorlatilag kevesebb a bevétel.

 

Az építő tudatosan készült a leépítésre, először „elfelejtett” fennmaradási engedélyt kérni az értékesítési irodára, melyet októberben Önkormányzati határozatra le kellett bontani. Előtte pedig szeptemberben nem képviselte magát a lakásvásáron sem!

 

Összességében 2011 ben egy agonizáló terasz park kft , és egy tovább élősködő, inkorrekt modiant kft t láthattunk, ami tovább lopta a zsebünkből a pénzt!

Hiszen ne feledjük, a terasz park kft által 2008 ban létrehozott construction 5 kft által meg nem csinált, és terasz park kft által nyakunkra hozott élősködő modiant kft, gyakorlatilag érdemi lépés nélküli ez irányú semmittevése, a ház állagának romlását nem akadályozza meg, tartalékot nem képezz, ezt nekünk kell majd utólag, akár hitelből finanszírozni!

 

S bár a honlapról eltűntek a struccpolitikába fordulók, attól a tények, bizony tények maradtak! És ez vár 2012 ben is minket, noha már 30% alatt a terasz park kft szavazati joga!

 

http://pottyosterasz.blogspot.com/