fastcar Creative Commons License 2011.12.08 0 0 9851

Ne haragudj, de egyáltalán nem jogos a szemrehányásod. 6 éve, hogy szervezzük ezeket a versenyeket, és még szerintem az összeredményt tekintve a nullás költségvetést sem érjük el a mostanit bele se számolva. Azt gondolom, hogy eddig is megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy jó szórakozást nyújtsunk embereknek, megfizethető áron. Csináltuk, csináljuk, mert szeretjük. A jogos kritikát is szívesen vesszük, de mivel nem voltál itt, sőt a Merciesek közül csak Hooshee-ék jöttek, honnan tudod, hogy nem voltak szép helyek, nem volt érdekes a verseny?

Az egri versenyre például 3 héttel az időpont előtt 12 nevező volt. Már éppen elkezdtük lemondani a dolgot, mikor végül éppen összejött a kritikus mennyiségű nevezés. Pedig ott a Mátrában és a Bükkben lehetett autózni, tehát nem mondható még a Te mércéddel sem, hogy nem volt szép helyen.

Folyamatosan próbáljuk felmérni, hogy mire van igény, de ez párbeszéd és valós nevezések nélkül pusztába kiáltott szó.

Kétségtelen, tavasszal egy kicsit eltököltük az időt, pedig az útvonal már tavaly ilyenkor kezdett kialakulni. Ellenben a munkánk nekünk sem teszi mindig lehetővé, hogy mások szórakoztatását helyezzük a saját megélhetésünk elébe.

Sajnos most az egészet ráadásul újrakezdhetjük, ugyanis nemrég betörtek hozzám, és a kb. 2m forintnyi számítástechnikai cuccban, amit elvittek, benne volt a saját notebookom és az annak mentését tartalmazó külső vinyó is, így az itinerek és minden anyag odaveszett.

Éppen a candle vezette Mercis szekció volt az, aki 2006 nyarán-őszén egy kicsit kifarolt mögűlünk. Ők ajánlották, hogy szervezzünk közösen egy versenyt Gyulára, mert a youngtimer mercisek oda szoktak menni ilyenkor. A szervezzünk közösenből az lett, hogy mi elkészítettük az itinert, a feladatokat, már csak a szállás és a jelentkezők hiányoztak, de ekkoriban éppen nem sikerült elérni a "szervező csapat" másik felét, így aztán ez a projekt ment a fiókba, pedig volt olyan múzeum, ahol már előre otthagytunk pénzt is a belépőre.

 

És látod egy újszerű, végül ingyenes rendezvényre sem volt meg az értékelhető létszám. Én azt hittem, hogy legalább ilyen feltételekkel, hogy a budapesti és környékbeli youngtimereseknek nem kell messzire menniük, a részvétel nem kerül egy forintjukba sem, részben újfajta lebonyolítással és itinerrel bőven lesz érdeklődés és alkalmat nyújt egy megbeszélésre, de sajnos még ez is kevésnek bizonyult.

 

Te mennyi pénzt tennél bele, hogy mások szórakoztatását a saját szabadidődből biztosítsd?

Hidd el örülnénk, hogyha továbbra is jó versenyeket rendezhetnénk, de nevező nélkül nem megy. Márpedig 25 nevező alatt túl magasak a fajlagos költségek, ami a nevezők további fogyását eredményez(het)i.

Előzmény: Mr. Cool (9843)