112Norbi Creative Commons License 2011.12.06 0 0 685

Fibernet Pécs-Kozármisleny: Ekkora gyalázatosan fost még nem láttam mint el a cég... NAPI SZINTEN telefonálok, hogy vagy a tévé, vagy az internet nem jó az elmúlt hónapban 1200forintot beszéltem az Invitel-fibernet hibabejelentőjével, ebben a hónapban több lesz....Rendszeresen MINDEN NAP a Discovery Channel PONTOSAN délután fél2 kor átváltott egy fekete képernyőre és negyed 4kor jött vissza ez 17napon keresztül! Többször jeleztem ezt a hibát is és a többi adó "lefagyását"eltünését....Az egyik bejelentésem után 6(!) nappal hivott a szerelő boldogan, hogy "megcsinálták a hibát" a Discovery most már nem délután fog elmenni, hanem reggel 4 és 5 között... A N Y Á D az a jó......!!!!!! Ez javítás?????? Tegnap (DECEMBER 5!!!!) csörög a telefon...Invitel Kft "xy vagyok az inviteltől.Érdeklődnék hogy a hiba fenn áll e még" Kérdezem melyik? Amit NOVEMBER 27-én jelentett(!!!!!!!!!) A N Y Á D !!!!!!

Ma egész nap nem volt sem tévé sem internet.....

 

Hibabejelentés :Vezetékesről ingyenes....kinek van már vezetékes?? mindegy..... pörög a percdíjam, mert 5 percig hallgatom, hogy ez a töketlen szerelő banda épp melyik tőlem 3-400kilométerre(!!!!!!) lévő városban faluban imitálja a szakmai hozzáértést.......közben én fizetem a percdijat...menüpont 1es akciós ajánlatok...A N Y Á D !!!!!! Aztán, miután végihallgatom a SEMMIT akkor bemodja, hogy minden ügyintéző foglat..... hát nem véletlen.... akinek van esze az felmondja a szerződést, ahogy én is azt teszem napokon belül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja....és közöltem, hogy erre a hónapra a hibajaegyek alapján nem vagyok hajlandó egy fillért sem fizetni és azt mondták, hogy jogilag megtehetem igy HAJRÁ MINDENKI!!!!!!! GYŰJTSÉTEK A HIBAJEGYET ÉS ROHADJON EL AZ INVITEL ÉS A FIBERNET EGYEDÜL!!!!!!!