Lac979 Creative Commons License 2011.11.10 0 0 515

Üdv Néktek:)!

 

japantanar:  Természetesen Basalis, mégpedig Rhombodera, csak elsiettem a gépelést:). Köszönöm a javítást.

Így van... Engem rabul ejtett, hogy egy ilyen, egyszerre érdekes és különleges, néha ijesztő "predátort" megfigyelhetek és gondozhatok úgy, hogy látom a fejlődésének szakaszait, megleshetem viselkedését, táplálkozását. Sajnos a vedlésekről lemaradtam, mert mindig reggelre esett meg a dolog, de ez így is van rendjén. (Mellesleg engem se bámuljanak amikor vetkőzök XD!)

Nem tud Ön véletlenül olyan személyt, akinek van nőstény Rhombodera-ja? Lassan keresnék neki partnert. Mármint nem a nőstény gazdijának, hanem Sásinak, a hímemnek XD!

Még az lenne a kérdésem, hogy most hogy adult lett, lehet-e tudni, hogy körülbelül mennyi ideig élhet még ez a trópusi faj? Tudom erre nincs pontos válasz, de hátha van valami tapasztalat vagy infó abban a tarsolyban:).

És végül azt kérdezném, hogy a vedlés előtt, majdnem egy hétig nem evett, persze előtte jól belakott, viszont mostmár negyedik napja a vedlés után sem eszik. Szóval összesen jó tíz napja nem evett. A potroha pufi, iszik, és egyébként aktív, éber és kíváncsi.

Várom a válasz(oka)t.

 

Köszönöm.
_Lac979

(U.í.: Akinek hiányzik erik97, tegyen fel egy képet az állatkájáról:)! Nekem annyira hiányzik, hogy egyből kettőt töltöttem fel!)