vincelléri Creative Commons License 2011.11.05 0 0 3829

ÉRD MJV KÖZGYŰLÉS ELŐTERJESZTÉS

Tisztelt Közgyűlés!


Mint Önök előtt is ismert, augusztus hónapban a Karmel International Alapítvány által Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata részére ingyenesen felajánlott, 5 évnél nem régebbi használt iskolabútorok érkeztek a hollandiai Barneveldből az Érdligeti Általános Iskolába, melyek elhelyezése nagyrészt ebben az intézményben, valamint a Teleki Általános Iskolában került sor.

A Karmel International Alapítvány az elmúlt napokban újabb iskolabútorokat ajánlott fel ingyenesen városunknak, melyek leszereléséről az Alapítvány gondoskodik, az elszállítás költségeit önkormányzatunknak kell biztosítania, ez összegszerűen 1800 euró plusz ÁFA-t jelent.

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése úgy dönt, hogy az Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyonáról és a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 36/2008. (VI.27.) KGY. rendelet 20. §-a alapján a Karmel International Alapítvány által térítésmentesen felajánlott iskolabútorokat köszönettel elfogadja.

A Közgyűlés az iskolabútorok elszállításának költségeire a város 2011. évi költségvetése általános tartaléka terhére 1.000.000,- Ft-ot biztosít. Egyúttal felkéri a polgármestert, hogy a költségvetési rendelet fentieknek megfelelő módosítását terjessze Közgyűlés elé.

Határidő: azonnal

Felelős: T. Mészáros András polgármester

Forrás: www.erd.hu