_panni_ Creative Commons License 2011.10.09 0 0 338

 

PÉCSETT, a Köztársaság térnél ALKALMI ÁRON, igényes érdeklődőnek eladó egy nagyon elegáns, ízlésesen felújított, 74 nm-es, 2. emeleti, 2,5 szobás polgári lakás, 8 lakásos társasházban, saját udvari garázzsal.

 

Ez az impozáns lakás a polgári építészet tipikus jegyeit hordozza magán. Arculatában ötvözõdik a polgári elegancia és a jó használhatóság. A felújítás kiterjedt a vezetékek cseréjére és a gépészetre is.

A lakás rendkívül csendes, nyugalmas. Rezsiköltsége, fenntarthatósága alacsony.
Fekvése kedvezõ, a szobák K-NY-i fekvésûek, szép benapozásúak, míg a konyhából nagyszerû panoráma nyílik a Mecsekre.

A lakás hõháztartása kiváló a vastag falaknak és a parkettának köszönhetõen. A két nagy szoba klimatizált. A belmagasság 3,20 méter, ennek köszönhetõen elegánsak és nagyvonalúak a terek, de a kifûtésük még nem okoz nehézséget.

A fûtést gázkonvektorok, a melegvizet gázbojler biztosítja. A gázkészülékek is ki lettek cserélve, azok esztétikusak és biztonságosak.

 

A lakás tartozékai: gépészet, klímaberendezés, páraelszívó.

Igény esetén a konyhabútor is a lakásban maradhat.


A lakóépület társasházként működik hivatásos társasházkezelő cég közös képviseletével. A ház ügyei rendezettek, mindenki rendesen fizet, a háznak megtakarításai is vannak. A lakótársak rendszeretõ, környezetükre igényes emberek, általában középkorúak vagy nyugdíjasok, mindannyian ügyelnek a rendre és a tisztaságra.

A lakás rendkívül nívós, jó közbiztonságú környéken, a Köztársaság térnél található, mely több ingatlanforgalmi statisztika szerint az egyik legkeresettebb és legdrágább környék. Ez a városrész egy kis oázis, valóságos gyöngyszem a belvárosi betondzsungelben, kellemes, csendes utcáival, tágas tereivel, sok zöldterületével, ami mindig is "elit", polgári környéknek számított.  A nemrég megújult téren szemet gyönyörködtetõk a virágos foltok, a kiépített sétány padokkal, a szökõkút.
A modern játszótér a kicsik minden igényét kielégíti. A környező, családi házas utcácskákban szép séták tehetők. A sportolni vágyókat a közeli sportpálya és uszoda várja. Sok a zöldterület, mely belvárosi viszonylatban nem kis pozitívum. A környék fás-parkos, nem zsúfolt, mégis rendelkezik a belváros minden kényelmével.

A környék remekül ellátott: Boltok, Árkád, Novro, óvoda, több iskola, piac, posta, játszótér, vasútállomás, buszmegállók, orvosi rendelõ, gyógyszertár, Hullám Fürdõ, Magda Cukrászda, történelmi belváros - mind csak néhány perces séta a lakástól.
Egyetemek is gyalogos elérhetõséggel.

A közelben több buszmegálló található. A kényelem, a nyugalmas környezet, a kitűnő ellátottság és a sík terep miatt időseknek is nagyon ajánlható.

 

Kiköltözés rövid határidővel!

 

IRÁNYÁR: 14.500.000,- Ft.

 

AZ ÁR A GARÁZST IS TARTALMAZZA!

 

KÖZVETÍTŐK KÉREM, NE HÍVJANAK!!!

 

Érdeklődni: 06-30-603-6410

vagy b_aniko2@freemail.hu