Kenyérsütés Creative Commons License 2011.09.12 0 0 10313

Hál'istennek a refluxon gyakorlatilag túlvagyok (leginkább a lúgos víz segített, de a Salvus nekem kimondottan rossz volt), PPI (Pariet, de más sem használt). Megműtöttek, de nem sikerült , a műtét után is feljött a sav éhgyomorra. Nekem is bakteriális oka van (volt) a refluxnak. Szerintem alapvető oka már 10 éve húzódott prosztatagyulladás (ez én a refluxnak hittem), de nem tudták diagnosztizálni (pedig mindenhol voltam, mindenféle vizsgálaton). Én úgy szoktam mondani, hogy az orvosnak akkor sem hiszek, ha kérdez, nemha válaszol.

 

Februárban sikerült magamat tökéletesen elgombásítani, de hálistennek 5 hónap alatt túljutottam rajta (már másodszor, mert kb. 6 éve már benne voltam, de akkor nehezebben szabadultam meg tőle).

 

Természetesen futok, jógázok ( ez nekem olyan mint másnak a cigi, vagy az alkohol, létszükséglet. Az orvos 1 havi antibiotikumot írt ki a prosztatagyulladásra, de eddig nem is szehettem (de nem is akartam, főként gombadiéta miatt, meg másképp sem), most alig egy hete kombinált gyógyteákat iszom, szinte tökéstesen érzem magam (kb.90 %-ban), majd meglátjuk. A refluxra csak esténkét egy ventert veszek be (lefekvés előtt), a Candia letudva.

Előzmény: sasa58 (10312)