Saughassy Creative Commons License 2011.09.05 0 0 9812

Levelet remelem kaptatok, ez itt nem hivatalos infoforras. :) Kozlekedoedenyed johet, mi is newgen Spiderrel indulunk. Piha... De talan nem sertodnek, meg ha bemasolom ide a modositott meghivot:

 

"

Utas-tájékoztató közlemény  

 

Tájékoztatjuk kedves Utasainkat, hogy a recesszió hatására elharapózó bliccelési-láz elérte rendezvényünket is. Ennek hatására a Yetro csapata egy ingyenes rendezvénnyel kívánja elejét venni a probléma tovaterjedésének!

A 2011. szeptember 17-re meghirdetett versenyünk az eredeti formájában elmarad! Az elővételben megváltott jegyek a helyszínen visszaválthatók vagy igény esetén a  szervezők a feladó számlájára visszavezettetik a már átutalt összeget – esetleg egy későbbi rendezvény előlegszámlájára átvezethető a befizetett részvételi díj. Kérjük az érintetteket, hogy jelezzék írásban a visszafizetésre vonatkozó igényüket.

 

Ezen felül értesítjük valamennyi utasunkat és az utazásban eddig részvételi szándékukat ki nem fejező érdeklődőt, hogy a rendezvény napján és helyszínén a Yetro-csapat nyílt fogadóórát tart, melynek keretében lehetőséget biztosít – szervezetlen keretek között – kötetlen beszélgetések és evés-ivás lefolytatására, valamint a versenyre szánt itinerek felhasználásával a túra útvonalán végigautózni, a feladatokban részt venni, és a végén egy kiértékelésben részesülni, melyben az erkölcsi elismerés mindenki számára elérhetővé válik.

 

A fentiek tükrében a következő megszokott szolgáltatásokat nem áll módunkban nyújtani:

-          szállás

-          étkezés

-          esti buli

-          nagy apparátus a feladatok helyszínein

-          kupák, díjak, nyeremények

-          versenyhez méltó rajtszámok és egyéb relikviák

 

Amit mégis nyújtani tudunk:

-          a megszokott színvonalon megtervezett útvonal

-          navigátor-izzasztó feladatok

-          jó hangulat az úton és a bázison egyaránt

 

Továbbá tájékoztatjuk a kedves utasokat, hogy a rendezvényt kiterjesztjük hobbiautó kategóriára is, azaz megengedjük az indulást olyan járművekkel is, melyek ugyan nem felelnek meg a youngtimer követelményeinek, ugyanakkor mégis csak hobbiból tartják gazdáik, másod-, harmad-, sokadik járműként a napfényes hétvégékre.

 

Szíves megértésüket megköszönve, a szeptember 17-i találkozás reményében,

 

A Yetro-csapat

 

 

UI: Megkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy a szükséges előkészületek tervezhetősége okán e-mailben jelezze a nevezes@yetro.hu e-mail címre részvételi szándékát, feltűntetve a résztvevők számát valamint a részvétel jellegét – helyi vegyülés vs. útvonalon autózás –, és az étkezési szándékot"

 

Előzmény: korzo (9807)