Muity Mijo Creative Commons License 2011.07.08 0 0 148

Miként a Bajai Halfőző Fesztivál honlapjának a vendégkönyvében is tettem, itt is közzé teszem a következő nyilatkozatot.

 

Az azóta eltelt rövid idő alatt tudtam meg, hogy az ügy mögött ismét a kammermann-gálai duett horvátokkal enyelgő ügyködése áll.

 

Szerbiai bunyevác prominensek meghívásával áll szándékukban éket verni közénk, de ez ismét kudarcot fog vallani, mivel ők is átlátván a szitán távolmaradásukkal fejezik ki ellentetszésüket.

Mint már nem egy helyen jeleztem, doktor péhádé gálai antal és kormányhivatalnok társa, kammermann csaba hónapok óta nemkívánatos személyek bunyevác ügyünkben. 

 

 

"Tisztelt Honlaplátogatók!

 

Mint a haléltelek imádója igazán nem szeretnék ünneprontó lenni, de itt is megragadom az alkalmat arra, hogy a kérdésre érdeklődést tanúsítókkal tudassam a következőket.

 

Sem nekem, sem azoknak a barátaimnak, akik ténylegesen segítségemre voltak a bunyevác nép kudarcot vallott nemzetiségi elismertetésére irányuló népi kezdeményezés kemény munkája alatt, semmi közünk sincs a halfőző fesztivál égisze alatt létrehozott BUNYEVÁC UTCA népvakításhoz.

Ez egy megszokott horvát konspiráció (két árulónk bevonásával), igyekezve annak látszatát kelteni, mintha béke és nyugalom - belenyugvás - jellemezné ezt a galád helyzetet.
Ez nem így van, hiszen a továbbiak nemzetközi bíróság előtt fognak zajlani.

Kellemes időtöltést kívánok a rendezvény résztvevőinek!

 

Muity Mijo
Baja"