Breki1 Creative Commons License 2011.05.28 0 0 1837

Már nem kell sokat várniuk a Roxette magyar rajongóinak – az elmúlt 20 év egyik legsikeresebb európai bandája visszatér hozzánk, hogy egy fergeteges bulit tartson a Budapest Sportarénában.

A csapat már megkezdte turnéját, jelenleg Dél-Amerikát utazzák körbe vadonatúj koncertjükkel.

A hírek szerint minden városban szenzációs a hangulat, és a közönség végtelenül hálás, hogy Marie-t és Per-t ismét színpadon láthatja.

Marie jól bírja az utazással és koncertekkel járó megterhelést, bár pont az egészsége érdekében semmilyen más tevékenységet nem vállal, hogy minél több ideje maradjon pihenni.

A budapesti koncerten a Roxette előtt az elmúlt év egyik közönség kedvence, Tolvai Renáta lép színpadra, aki nem csupán a legismertebb slágereket adja elő, de már készülő albumával is bemutatkozik.

"Megtiszteltetés és óriá­si elismerés, hogy én léphetek fel egy világhírű formáció, a Roxette előtt! "

A Roxette este 9 körül lép színpadra és több mint 20 számot játszanak; alapvetően a legnagyobb slágereiket és 3 dalt a februárban megjelent lemezükről.


A koncerten a hangsúly a zenekaron lesz, nem használnak különleges díszleteket vagy effekteket; csupán füstgép és egy háttérvetítő egészíti ki a látványt.

Reggel 8-kor kezdik az építést az Arénában, amihez magyar technikusok is segédkeznek majd, sőt, 6 hazai technikai ember a koncert alatt is együtt dolgozik a produkcióval. A technikát teljes egészében magukkal hozzák, több mint 300 lámpa világítja meg a Roxette és kísérőzenekarának tagjait.

Az öltözőkön kívül a színpad mögött közvetlenül is kialakítanak egy helységet a gyors ruhaváltásokra.

A csapatnak nincsenek különösebb igényei, az öltözőkbe is csupán kényelmes kanapét, székeket, álló- és asztali lámpákat kértek, illetve virágokat.

Az ételek kapcsán sem érkezett extra kérés, egyszerű levesek, saláták, különböző húsok és köretek szerepelnek az étlapon. Színpadra lépés előtt friss gyömbér szeleteket kértek, gyümölcsöket és ásványvizet.

A rendezvényre nem lehet semmilyen palackot vagy üveget behozni; illetve szigorúan tiltják a videókamerákat is a koncerten.

Az eredetileg tervezett kapacitás megtelt és az elmúlt héten a belépők elfogytak, azonban a produkció engedte a bővítést, így jegyek újra kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.