GoGladi Creative Commons License 2011.05.09 0 0 6482

Gladiátorok!

 

Ha maradt még bennetek egy szikrányi önbecsülés és akarás, akkor a hétvégi meccset megcsináljátok! Karim mestert felhívjátok és szépen megkéritek, hogy csinálja még meg ezt a meccset veletek. Persze mindenki elmegy a hét összes edzésére és nem hagyjátok szétesni a csapatotokat!

 

Nem akarom elhinni, hogy egy ekkora városban nem akad 40 tökös legény, aki ismét sikerre viszi ezt a csapatot! Persze ahhoz járni kell edzésre, ebben tökéletesen igaza van a mestereteknek! A sikert nektek kell akarni, nektek akarni kell!

 

Megnyugtatás képpen kijelenthetem a hétvégi meccsetek alapján - ha ki is kaptatok - abszolút van keresnivalótok ebben a csodálatos sportban! Ha jártatok volna edzésre rendszeresen, ezt a meccset megnyerhettétek volna. Az ellenfél képességeik tekintetében nem volt jobb, csak CSAPAT volt! Ezt ti is meg tudnátok csinálni, de ehhez nektek is kell tenni valamit. És ez nem több, mint edzésre járni mindenkinek rendszeresen!

 

Mindegy, hogy milyen eredményt értek el a hétvégén, most nem ez a fontos. Játszatok felszabadultan ezért a gyönyörű sportért, küzdjetek magatokért, Karimért és mutassátok meg ennek a váronak és a többi csapatnak, hogy vannak még gladiátorok Debrecenben!

 

 

GO DEBRECEN, GO GLADIATORS!