ElRadar74 Creative Commons License 2011.05.05 0 0 738

Gilga!

 

Éppen ez a lényege. Ez a szutyok is megossza a közönséget, és amely közösséget megosztják ( ahogy a politika terén is), az gyengébbé is válik.

A felső tízezernek, akik között pol.-i elitkék, gazdasági csúcsszereplők, kreált celebek vannak, nekik kifejezetten jó a saját területükön, ha egy sokszorosan megosztott, elvezérelt társadalom, közönség, ügyfél-kör veszi körül. A megosztott tömeg vezérelhetőbb (birka effektus)... Ennyi.

Tudod, tragikus, hogy ezt kevesen veszik észre...és ahogy írtad, blogokon, fórumokon keresztül nyafognak a megrendezett, megcsinált műsorok, kreált szereplőiért.

Az sms tenger meg nem hiszem, hogy balkáni életvitelünk része...belső körből tudom, hogy szavazórobotokkal sakkoznak az rtl-nél, illetve igen sok médiumnál.

 

Egy másik területről példa:

Vannak itt olyanok, akiket véleménykutatók zaklatták olyan mennyiségben, mint ahogy a hétköznapokban (hírcsatornákon) hivatkoznak a mutatóikra?? Ugye hogy nem... Ezzel is vezérelve vagyunk, de ez már egy sokkal magasabb szint. 

 

*

 

Eljutottam odaáig, hogy én is inkább a háttérből nézem az egyes blogokon, fórumokon csattogó hazánk lányait/fiait. Agyament mennyi nyírás előtti birkát terelgetnek az országban...:)

 

 

'Álmodjunk egy élhetőbb világot magunknak...!'