ElRadar74 Creative Commons License 2011.04.19 0 0 728

Háát, lehet, hogy Vona nem való -még- a miniszterelnöki székbe (ő is csak egy politikai bábu, mint a mostani és az előző), de voltak okos gondolatai. Az antikulturális két szutyok adó (tv2,retek) megszűntetése éppen egy jó szösszenete volt....

Az viszont sokunknak tény, hogy a megnevezett multik miféle módon és munkakörülmények mellett rabolnak ki bennünket (minősíthetetlen termékekkel), a közüllünk kiszemezgetett (alul fizetett, nevetséges körülmények között dolgozó) rabszolgákkal. Hagyjuk már...Melyik magyar mesekönyvben van az leírva, hogy hazai -vezető- mutilánc nem lehet?? Tény, hogy egy hazai 'nagy hal' is képes lehet rabszolga üzemmódban, szar terméket árulni, de legalább a hasznot nem vinné ki az országból.

 

Túl kéne már csúszni azon, hogy milyen színű (narancs,piros), vagy milyen mellényű elitke szájából fröcsög, már ha fröcsög...,azaz a tartalmat kéne már nézni, nem pedig a körítést és a díszletet.

(...)És ez simán vonatkozik a média röhejes szereplőire is: minőségi tartalmat kéne igélnyelni (hiszen, ha vmit nem nézünk, akkor az nincs), nem pedig egy ilyen pákós-győzikés-valóvilágos-...és még ki tudja miféle gyülekezet által fosott lehúzó, szánalmas műsorokkal butítani az agyilag egyébként sem túlfejlett magyar társadalmunkat!!

 

Véleményem szerint, legalább két generáció, mire 'kinőjük' ez irányú igénytelenségünket, már ha eljut az évek során a tudatunkig, hogy mi is a jó nekünk...