ElRadar74 Creative Commons License 2011.04.18 0 0 719

Ajánlom nézzétek úgy ezt a cirkuszt, hogy botrányszagú...

 

A Rácz testvérek sose voltak az rtl kedvencei. Ezt Bazsika többszöri rácz-lehúzó megnyílvánulásai is bizonyították. (jelezném, egyik villa-majomnak se vagyok a rajongója, az érezhető botrány miatt nézem)

Az senkinek se furcsa, hogy a rácz 'kislány' párbaja óta mutogatják a szavazatok állását a párbaj közben? Bár nem tudom, hogy ez az előző szánalomszériákban divat volt e, de ez nagyon átlátszó... Az meg aztán...hogy Erzsi (aki rácz-bábú) már nem védett, abból egyértelmű, hogy a retek brigád ki akarja radírozni a ráczok bugyuta utánfutóját is.

 

Le van betonozva az út a két alkesz büszkeségünknek...

Már csak egy szenvedő alanya van ennek a szarul koreografált, retardáltak által rendezett, emberek tömegét lehúzó és félrevezető baromságnak: az pedig a pécsi pityergő...

 

Kérdések.

  • Volt már példa arra, hogy találomra, egyik-másik párbajon megmutatták a szavazat pillanatnyi állását?
  • Emlékszik itt valaki arra, hogy valamelyik műsorvezető említette: aki a következő -tegnapi- párbajt nyeri, az már döntős?? Nem tudom pontosan ez mikor hangzott el, de akkor még a műsor vezetői sem tudták, hogy az éppen visszatért szerencsétlenbarom nem lesz védett...(de érdekes)

Végezetül, az pedig totál gáz, hogy egy agyatlan, idióta, buzi senkiházi akárki ellen is tovább jut. Lehet, ezt előre megbeszélték a kék osztriga bárban erzsi és kolosi.

*

Amennyiben valaki(k) megunták hogy hülyére veszik, szívesen csatlakozom egy csoportos perhez, illetve egy feljelentés erejéig tömörülnék a médiahatóság előtt...

 

 

Az ésszerű, logikus gondolkodás és a nyitott szem használata fakultatív...