ElRadar74 Creative Commons License 2011.04.13 0 0 705

Tényleg elvarrom a stohl vonalat, de az valóban botrány, hogy bűnözőket, kurvákat, alkoholistákat (nemzetünk nagyjai) kell néznünk egy manipulatív, csaló műsorban, amit egy buzi (szó szerint buzi programigazgató) vezérel, és mindezt tálcán nyújtja egy visszaeső alkesz-drogos, cserbenhagyó, beképzelt, nagypofájú műsorvezető! Nna, ebből aztán szép összetett mondat kerekedett...de sajnos ez jellemzi a műsort, szereplőit és ami mögötte van.

(..) és még annyit az alacsonyan szálló, vörös szemekben gazdag, alkoholmámorban utazó bucikáról: hogy az is botrány, az ilyen a kecskeméti elit börtönben 'szenvedi el' a büntetését, amit -ahogy fogalmazott- bírói döntést elfogadott, de azért fellebbez, és csiszár-féle haveri ügyvédre váltja az előző jogászát. Jajj de beletörődött, egyem meg a kicsi szívét... Majd minden hónap harminckettedikén sajnálni fogom.

Az meg aztán végképp gáz, hogy egy többgyerekes családapa, aki ráadásul csinált sztár, azaz celeb, ilyen példát mutat...

 

Az pedig elkeserítő, hogy egyesek olyan sötét alagútban laknak, vagy közlekednek, hogy még mindezek után is kiállnak mellette, és nem értve a bírói szigort puffognak szegény bucikáért...

Nem kívánom, hogy valaki kövesen el egy ilyen halmozott bűncselekményt, mert annak nem kecskeméti internetes cella jut napfénnyel és pacsirta dallal 28 hónapra, hanem tartósabb látogatást tehet a szegedi csillag börtön kusza útvesztőiben.

 

Tisztelt média által betompított hazánk lányai/fiai! Kérem ébredjenek már fel...Az országot lehet kilopták a seggünk alól,de az eszünket ne vegyék már el!

*

És igen, jogállamban élünk, ahol jogszolgálat van, nem igazságszolgáltatás. Ezen is lehetne változtatni, csak ezt az érintett körök nem reklámozzák a kultúrában gazdag kereskedelmi csatornákon.

 

Derűs napot...

Előzmény: sa sa (704)