ElRadar74 Creative Commons License 2011.04.13 0 0 702

Üdv!

 

Nem tisztem/és nem ez a helye beleszólni a stohl-féle véleményezésekbe, ehhez van egyéb fórum, de szerintem egy embert az emberi viselkedése alapján illene mérni, nem pedig egy búsásan megfizetett tevékenysége során. Emberileg totálisan megbukott a fóti lakos, miután cserbenhagyta egy általa okozott baleset áldozatát. Illene ezt nem figyelmen kívül hagyni!

 

Munkájáról meg csak annyit, hogy véleményem szerint itt a fórumon is található lenne több profi a hivatásán belül, ha kiemelten megfizetnék...!! Ne felejtsük már el 'egyemmegakicsibucit' esetében, hogy tizenegyszámjegyű összeget kap a kamera előtti idétlenkedéseiért. Nézzük a számok nyelvén. A magyar átlagkereset 2.5 M Ft/év., miközben vv-s műsorvezető celebkéink (és más idióta a magyar médiában) ezt átlagban 5-6 nap alatt megkeresik (ebben bazsika nincs benne a felhőket karcoló bérével)! Ilyen nem elhanyagolható különbségek mellett ne menjünk el.

Ezek után elvárható a profi műsorvezetés, a csalások, manipulációk profi kozmetikázása, nem??

*

Szívesen csacsognék azon, hogy ezek a túlkvalifikált celebkék valóban ennyivel többet érnek az átlag, magyar állampolgárnál??(nem sérti ez senki önérzetét?) Valóban hozzák azt a minőséget a kamera előtt, amelyet elvárhatnánk átlagbérnél átlagosan 200-szoros bérezésükért? Szerintem, ha így nézzük, akkor elégtelenre vizsgáznak nap, mint nap...ráadásul hülyére is veszik mindazokat, akik fenntartják az ilyen szánalmas, "kultúrbarbár" műsorokat!

 

Lehet nem megnyugtató, de nem csak a mediaszektor hibázik, és van túlfizetve...de ez egy másik 'mese'...