Muity Mijo Creative Commons License 2011.04.05 0 0 175

Szabad elkerekedett tekintettel és tátott szájjal tudomásul venni a hihetetlent: IGEN, a magyar állam szerint KELL A HIT GYÜLEKEZETE SZEKTA! Mégpedig történelmi egyház besorolással. Egy szintre hozva a katolikus, a református, az evangélikus és a zsidó egyházzal.

Az a  szekta, mely mőködéséhez szerencsétlen emberek halála, emberek kisipolyozása, romba döntött családok, kihasznált és roncsként eldobott emberek köthetők.

 

Történelmi egyház lesz a Hit Gyülekezete

Az Orbán Viktor első kormányzása idején hevesen támadott Németh Sándor most egy polcra kerülhet Erdő Péter egyházfővel. Megfelelnek a feltételeknek. Tovább »

forrás: Index.hu

 

Míg nekünk bunyevácoknak, egy békés és szorgalmas népnek, tényleges hazai történelmi múlttal és tradiciókkal a hátunk mögött kínkeserves vergődéssel kell küzdenünk etnikai jogainkért, evidens elismertetésünkért, népünket megillető helyért a magyar nemzetiségi palettán, addig egy maga körül emberi tragédiákkal övezett gyülekezet olyan természetességgel kaphat kimagasló elismerést, amitől jobbérzésű emberek bele kifordul.

 

Íme, egy kis ízelítő, miféle mocskosságokhoz asszisztálnak a HIT-esek: HIT Gyülekezete és a vadászok I. rész.

Aki kíváncsi a többi résztre is, az célzott kereséssel könnyen megtalálhatja, de azért az is érdekes, hogy ilyen dolgok publikálására - mint a példa is mutatja - a megszokott Youtube portál helyett egy hasonló, de orosz verzió nyújt lehetőséget.

Ez bennem azt a feltételezést kelti, hogy a YOUTUBE olyan tárhely, ahonnan a HIT-esek képesek eltávolíttatni a számukra kínos filmeket. Holott egy időben halomnyi olyan video volt fellelhető, ahol a HIT-esek extázisban művelt örjöngései voltak láthatók, köztük pl. az egykori országgyűlési képviselőről, Hack Péterről készünt undorító filmkockák.