Solstane Creative Commons License 2011.03.08 0 0 1580

Igen, lehet, hogy aki az antropozófia topikba ír, az innen akar valamit megtudni.Ez az alak leginkább ahrimán inkarnációjáról szeretne hallani. Akiről az ő hagyományaik azt tartják, hogy az az egyház.
Hát íme akkor halld:
A középkorban úgy tartották, hogy amikor Lucifer lezuhant a mennyből a földre, akkor a Föld középpontjába esett.Ő okozza a gravitációt.Nagy erővel mindent magához vonz.Ezt látja Dante az Isteni színjátékban.Leírja Dante azt is,hogy amikor a pokol 9.körében járt, látott egy embert, aki tudomása szerint nem is halt meg, mert napokkal előtte látta őt valamelyik városban.Erre válaszolja Danténak a vezetője, Vergilius, hogy vannak olyan emberek, akik árulást követtek el.Ezek lelkükben halottak,elhagyják a testüket, de a testük nem pusztul el, hanem beleköltözik egy démon. Én is ismerek ilyen embert, nem is egyet.Személyesen is, de elég a TV-t figyelni.Vannak egypáran.Erről ennyit.Az erről szóló írást meg a neten megtalálod.
Amikor Mihály legyőzte a démoni sereget, akkor levette őket a földre.Most nekünk kell őket legyőzni.Pontosabban felismerni.Steiner az utolsó előadását nem tudta megtartani.Ebben az inkorporációról kellet volna beszélnie.Ez elmaradt.
Beszélt arról is , hogy Nietzshe utolsó könyveit már ahrimán inspirációjára írta.Az Antikrisztus c. írásában közvetlenül őt olvashatod.Meg tud nyilvánulni embereken keresztül.
Ha pedig jön a nagy inkarnációja, akkor ez ott fog megnyilvánulni, ahol totális hatalmat kap.Csak ez nem a vallás lesz, hanem a gazdaság.De már amúgy is itt van.Látszik.Úgy értem, láthatja, akinek van rálátása.Hogy akkor most mit lehet tenni?
Én úgy tapasztaltam, hogy elég sokan vannak, akik ébredeznek. Nem mind antropozófusok.De segítség is itt van velünk.Meg lehet találni.
Daszkalosz azt mondta, hogy amikor lát egy angyal, meg egy démont, akkor mindkettő teszi a dolgát.Nem esnek egymásnak, nem pufölik egymást.És ez így jó.Mert ha harcolnának, az annak a jele lenne, hogy a világ alapjaiban két erő van, akik harcolnak egy mással.De ez nem így van.A világban rend van.Minden halad a terv szerint.

Előzmény: fejlődő (1572)