antrapo Creative Commons License 2011.02.23 0 0 1478

Számomra alkalmanként még ellen-erő Lucifer, amikor a vér erősen hat bennem, számomra alkalmanként még segítség Ahrimán, amikor szükséges a távolságtartás és józan(hideg) rátekintés.

Szkelrózis multiplex diagnózis után biztosan változtatnék az arányokon, de a viccet(?) félretéve a fenti minőségek-erők szövésében csak az, Aki a „galilleai emberben” mondott Vagyok-ot, Az mutathat utat.

Ezt azért írtam le, mert nem hinném, hogy csak ott hatnak ezek az erők, ahol gondolod, hanem szinte mindenhol, ahol pedig nem az …

 

…az pedig legalább olyan elgondolkodtató, mint amiről Steiner ír az Ötödik evangéliumban az esszénusokról, pontosabban Jézus tapasztalatát írja le, hogy kik is álltak a kapujukon kívül…

 

 

Nekem spec. nem segítség, ha tudom, hogy x szervezet részben/egészben ahrimáni befolyás alatt áll, de ha tényleg az alatt is állna, akkor is a szükséges (a tőlünk függetlennek látszó) változásokat is csak saját ahrimáni/luciferi lényrészünk megváltása által tudjuk végbevinni, s ez talán nem kisebb munka, mint megostromolni a Vatikánt.

 

Előzmény: rasztaszív (1477)