Solstane Creative Commons License 2011.02.21 0 0 1461

Kedvesem, ilyen állításokra nem is kéne reagálni, de mivel szerintem sokan olvassák ezt a fórumot, nem szeretném, ha lenne köztük, alki elhiszi, hogy annak, amit ide írtál, annak bármi köze lenne az antropozófiához.
 Nem akarok offolni, de valamit elmesélek az életemről.Egy gyárban dolgoztam tesztoperátorként.Ez magasabb fizetéssel jár, mint a sima operátori beosztás.A soron dolgozott egy fiatal szép lány, akinek a beosztása beugró volt. Ő magasabb pozícióban volt nálam, de mégis csak operátori fizetést kapott, itt ez a szokás.Ezt a pozíciót azzal érte el, hogy lefeküdt a főnökünkkel, én a magamét a tanulásommal értem el.Nagyon utált engem és folyton fúrt,azért, mert több pénzt kerestem nála. Addig, amíg egy másik sorra tettek, de az ottani beugró hasonló okok miatt szintén rámbeszélt.Hála nekik , kirúgtak. Egy hét múlva vissza kerültem a gyárba, egy másik épületbe, a fizetésem több lett, a munkám meg kevesebb.És ezt az ő rosszindulatuknak köszönhetem.A rosszindulatukkal előbbre juttattak, mert ha nem akarnak nekem ártani, akkor még mindig panelokat forrasztgatnék. Így kell felfogni a gonoszságot.Minden rosszat tudni  kell az életünkben jóvá változtatni.
A vatikán nem tudom, hogy milyen szellemet táplál, nem is érdekel.Sok rosszat lehet elmondani róla, mint minden nagy szervezetről, de lehet jót is. Ott van Taize, Pio atya aztán a Pálos rend, a Ferencesek. II.Gyula nélkül nem lenne a Sixtuszi kápolna, Michelangelo munkái, Raffaello képei.Mindenkinek joga van azon az úton járni, amire szellemi tudása képessé teszi.

Ahrimán tudomásom szerint a hétköznapi életben a gépesítésben érhető nyomon. Az emberi szervezetnek is vannak olyan folyamatai, amiket egy ahrimáni lény működtet.Aztán az elnyomó gazdaságban, a bank életben, bürökráciában.Szóval mindenütt ott van.Ott van az internetben és a mobilodban, nem kell messzire mutogatni.

Előzmény: rasztaszív (1458)