mondtam, hogy nem kéne. Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1332

hogy jön ki, hogy jön ki...

már sehogy, mert egy hosszú csütörtöki éjszaka folyamán a karosszéria és az ülések elváltak egymástól, mint ágtól a levél, mindkettőjük szíve lett puszta, hideg tél, ahogy petőfi sándor említette jános vitéz (szül.: kukorica jános) címűkölteményében. itt jegyezném meg, hogy jános vitéz nem összekeverendő vitéz jánossal, aki az előbb említett fiktív személlyel ellentétben nagyon is valós alakja a magyar történelemnek, először kisgyerek volt, később nagy gyerek, még később aradi, végül pedig esztergomi püspök. mindeközben némi időt szakított arra is, hogy az ezer forintos papír bankjegyet hunyadi mátyásról lehessen megmintázni. ebből a bankjegyből ezért majd elkérünk pár darabot az ülésgarnitúra adásvétele során, persze nem az anyagiasság miatt, hanem pusztán azért, mert nagy hódolója vagyok mátyás királynak.

a fent említett ülésgarnitúra pedig három darabos, ami úgy adja ki, hogy egy darab balegy, egy darab jobbegy és egy darab hátsó ülés.

mivel egy ülésnek van ülőlapja és van támlája is, ezért nem számoltam külön tételnek, de ha negyon ragaszkodunk hozzá, akkor négy tételt kell megfogni és arrébb tenni.

valódi kunstleder garnitúra kortalanul elegáns feket színben, beépítésre alkalmas állapotban.

ez alatt értem, hogy valóban alkalmas minőségi eredményt elérni kívánó autó belterének megtöltésére, nem kell takarítani, nem kell felújítani, nem kell csak ezt javítani, nem kell csak azt pótolni.

beszereled, örülsz.

meg én is, mivel mint említettem, nagy hódolója vagyok mátyás királynak.

:))))

Előzmény: mados (1331)