Szia
A kérdésre , kérdéssel válaszolok. A krémet, és egyébb cukrászati habokat, krémeseket meg eszi-e? Azokban is nyers tojás van. Még sorolhatnám, de nem vagyok szakács, csak ellestem mennyi mindenben nyersen esszük a tojást. Még egy példa, pont ma van nálunk: túrós palacsinta, a túró, cukorral és nyers tojással van kikeverve.
Nyugodtan megeheti a fürjtojás kevésbé fertőződik meg az erős tojáshély és a hártya miatt. A szalmonellát álltalában a viziszárnyasok tojásai okozzák, Természetesen a baromfi tojás is, de kevésbé ha nagyon szennyezett és nincs időben lemosva.
Pl: a baromfi tojás 3 hét múlva feltörve a fehérje része kezd folyóssá vállni. A fűr tojás még egy hónap után is egybe marad.
Ha kúra szerüen eszi akkor 2,5- 3 hónapig egye, igya. Két hét szünet után ismét lehet folytatni.
http://japanfurj.webatu.com/gyogyito.html
Üdv: István