ALMIRA_ ELIZA Creative Commons License 2011.02.11 0 0 2447

 

 

Hello Istvan ! 

 

Nagyon tetszet otleted ! KOSSZ ! mama akartuk a ketrecet csinalni ...lemondtunk rola ! kosszonet neked ! van a hazamnal, egy helyiseg, ahol ablak is van ! atneztuk ...ottan " szabadon " ( Volierbe ? bocs, de nem ertem eszt a szot ! ) remelem fogjuk tartani homokal, igy kozelebb lesznek a termeszetes eletukhez ! rebdeshetnek majd majdnem szabadon ! ..., nyaron, lesz egy kisebb letakart "UDVARUK " is, ahol majd napozhatnak, furodhetnek , stb. , ugy gondolom, hogy minel kozelebb hozol egy allatot a termeszetes eletmodjahoz, igy, jobban tud vedekezni a betegsegek ellen es " szabadon" az imunrendszere is novekedik, gondolom, remelem, ugyhogy kevesebbet remelem lesznek kiteve a betegsegekre ! 

Tudom tisztelt Istavan, hogy rebdesnek ! egyet egyet szabadon hagytuk es habar szegenykek, gondolom, soha nem voltak szabadon eddig, megis 1 metert is repultek ! 

A homok is mar elvan rendezve, mongyak a szomszedok, hogy van ! 

Patkany, meg nem jelentkezet ! es remelem,, mivel csak zart helyen lesznek, ha jelentkezik is, ne erjen hozajuk ! 

 

A munka veluk eleg kellemes, legalabis eddig, 36 db van, ez gyerek jatek,  tudom, 500 hoz kepest, amenyire gondoltam en ..., ezert is, mar mostantol, probalom megkonyiteni munkamat es a " szabadon " tartast, ugy latom, hogy munkamat is megkonyiti ! Kossz erte Istvan ! jovo heten ferjem Kolozsvara kell mennyen, de azutan, keszutjuk el a " dobozokat" a tojas feszkeknek ! kozben olyan melegito lampat , ledet ? veszek nekiuk es hofokozatot, hogy alandoan meglegyen nekiuk a 14 - 16 fok .

Nem visszem en ki ! mar 3 honapja, uriak ! szobaban vannak ! megis, tobb mind 4, neha 5 tojas nincs ......, tojotapal, kalciumal, melegitet vizel ....

Kossz mindent Kedves Istavan !

 

udv 

 

Erzsebet