czere1 Creative Commons License 2011.01.15 0 0 5410

Köszönöm!

Ma néztem egyet (1,6-os benyás), tetszett is, csak vissza van tekerve ki tudja mennyivel a km-órája. Néztem egy másikat is (Golf kombi), de annak az üvegei össze-vissza évjáratúak voltak, meg ilyesmi. Az is jól vissza volt tekerve. Érdekesség, hogy szervízkönyv mindegyikhezvolt,garantált km-futással :-)) Sajna most nem látok más jó benzines autót, csak a kereteimen felül.

 

Még a focus-nál maradva. A tdci-től félek, nem szeretnék a nagynyomású cuccaira százezreket költeni, nem mernék 5-8 évesen venni.

Viszont a tddi, vagy di motor az sima turbodiesel, közvetlen befecskendezéssel, ha jól sejtem (nem értek hozzá). Ez sima adagolós, nem? Erről van valakinek tapasztalata, mennyire megbízható, stb? Milyen drágák hozzá a cuccok? Tehát pl. 1,3mio-ig vennék valamit (törekszem 130e km-ig), és kb. évi 150e-nél többet nem nagyon szeretnék szervízre költeni, az beleférhet? Most egy off saab 900 turbom és egy régi jettám van, ez is turbo, csak diesel :-)) A jetta maradna, a saab menne. Helyette kéne egy fóka kombi.

Előzmény: Peti00077 (5405)