Boarhunter Creative Commons License 2011.01.14 0 0 54

Úgy látom, Te sportot űzöl abból, hogy hülyeségeket beszélsz. Megmondod a nagy tutit, de a hivatkozott linkekről csak annyi derül ki, hogy egy alsótagozatos gyermek szövegértésével rendelkezel.

A nagy tényfeltáró cikkben vagy egy szó ami elkerülte a figyelmedet: "állítólag"...

Valójában úgy néz ki a dolog, hogy gmo-s szóját nem hozhatnak be, az áruról van minőségi certi oszt "valahogy" mégis bekerül. Dél amerikában virágzik a vetőmagcsempészet, hiába tiltja egyik állam a gmo-s növényeket ha a másikban szabad és a vetőmag átkerül a határon.

Kockázatos a felhasználás egyébként mert ha meg akarnak valakit szívatni a kereskedők, csinálnak a húsra egy gmo vizsgálatot és visszadobják az egészet, így hamar el lehet veszteni a piacot a következő csirkegeneráció meg már ott sorakozik a vágóhídon. Sajnos a gmo vizsgálat elég drága, a takarmánykeverők nem szeretik bevállalni a költségét pedig mindnyájunk érdeke.

A belinkelt cikk egyszerre fröcsög a gmo-ra meg a vegyszerekre... el kellene dönteni, mit akarunk, hisz a gmo fő lényege az lenne, hogy megspórolja a termelő a drága növényvédőszereket mert a termény a módosítások révén ellenálló lesz a kártevőkkel szemben.

Előzmény: lorenna (53)