Latrappe Creative Commons License 2011.01.10 0 0 554

KIVÁLÓ LAKÁS TULAJDONOSTÓL ELADÓ

 

Budapesten, a IX. kerületben, Haller utcában 58 m2-es, 2. emeleti, 2 szobás lakás TULAJDONOSTÓL eladó.

 

A lakás: 2 db D-i fekvésű szobával, étkezővel, konyhával, fürdőszobával, külön WC-vel, beépített erkéllyel rendelkezik. A szobák az utcára, a többi helyiség az udvarra néz. Az utcafronton új műanyag hang- és hőszigetelt nyílászárók vannak, minden ablak redőnnyel ellátott. A fűtés egyedileg szabályozható, egyedi hőmennyiségmérős, házközponti gázkazánról üzemeltetett, radiátoros. A lakás elhelyezkedéséből adódóan télen körbefűtött. Egyedi vízórás, minőségi anyagokkal teljes körűen felújított. Tehermentes.

 

A ház: csúsztatott zsalus, téglaépítésű; lifttel, zárt udvari gépkocsibeállóval, hungarocellel szigetelt külső falakkal rendelkezik, a szomszédos lakások közt kiváló hangszigetelő dupla falak találhatók. A ház tisztaságára és gazdaságos üzemeltetésére a házban lakó főállású gondnok és szimpatikus, szintén főállású közösképviselő vigyáz. A lakóközösséget kifogástalan életvitelű, kedves emberek alkotják.

 

A ház a Lurdy háztól 5 percnyi sétára helyezkedik el, egyetemekhez (SOTE, Corvinus, BME), Milleniumi Városközponthoz (Nemzeti Színház, Művészetek Palotája), általános és középiskolákhoz, illetve orvosi rendelőhöz nagyon közel. A házzal szemben rendőrség és CBA található.

 

Közlekedés: a 21-es és a 24-es villamos megállója a Haller-Mester utca kereszteződésben van, a 3-as metró, a 4-es és 6-os villamos 2 villamosmegállónyira található.

 

Ár: 14.7 millió forint

 

Érdeklődni:

 

Sándor Annamária: +36 20 252 9390

 

Ingatlanközvetítők kíméljenek.